Med ett eget Platstorg
får jobbsökare och arbetsgivare i er kommun mycket mer!    

Med ett eget Platstorg får din kommun, alla lokala företag och alla jobbsökarna tillgång till alla tjänster och funktioner. Vi berättar i text och visar i bild om alla fördelar med att bo, arbeta och leva i er kommun. Vi börjar med att ta fram ett förslag på hur er kommun kan presenteras och hur ert Platstorg kan se ut därefter informerar vi alla arbetsgivare och jobbsökare. Priset för ert Platstorg varierar beroende på kommunens storlek.

Långtidsarbetslösa, nyanlända och ungdomar utan arbete - vi hjälper dem.  

Vi tar reda på vad personen kan, vad personen har gjort, vad personen vill göra och lite om vem personen är. På kommunens 
Platstorg vill vi göra det enklare för alla jobbsökare att komma i kontakt med arbetsgivare i kommunen. Det kan handla om ett jobb, en praktiplats eller arbetsträning - vi kallar tjänsten för Insteget! 
De fyller i formuläret på sin kommuns Platstorg så matchar vi deras kompetenser och erfarenheter mot företagens behov.

Se vad som gäller för din kommun! 
Är ni också intresserade av att få ett eget Platstorg? Vi har delat in Sveriges kommuner i 4 olika kategorier beroende på kommunens storlek.
Se vad som gäller för din kommun.
 

Några kommuner med ett eget Platstorg

Boka ett eget Platstorg! 

Boka ett eget Platstorg! Då kan ni bl.a lägga upp kommunens lediga jobb, ta emot spontanansökningar, erbjuda praktik och arbetsträning, presentera er verksamhet, berätta om alla fördelar med att bo, arbeta och leva i er kommun och mycket mer. Se vad som ingår. 

Partners

Saknar du något, har du tips på förbättringar, vill du ge oss ris eller ros eller vill du veta mer om Platstorget?