Arbetsgivare! 
Läs mer om möjligheterna
på och med Platstorget 

Varför ett Platstorg

De flesta lokala företagen använder idag inte Arbetsförmedlingen när man ska anställa. Istället för att annonsera väljer idag 7 av 10 att använda egna nätverk och kontakter när det är dags att anställa. Det är egna kontaktnät som avgör vem jobben går till. 

Se Platstorg

Här listar vi Platstorg. Se hur långt vi har kommit. Vi betar av län för län och kommun för kommun. Vår ambition är att alla kommuner i Sverige (290) ska ha ett eget Platstorg. 

Få ett Platstorg

Anslut er kommun, det kostar inte mycket, så är ni med och bidrar till att även din kommun får en lokal jobbförmedling. Dessutom visar ni att kommunen är en viktig del i en levande hemkommun.

Vägar till kompetens

På Platstorget finns det flera vägar att hitta kompetenta medarbetare i ditt närområde. Du väljer själv vilka vägar du vill använda.

Hjälp åt långtidsarbetslösa

För personer som är långtidsarbetslösa finns möjligheten att finnas med i Insteget. Insteget är ett utskick vi gör till alla arbetsgivare i din kommun en gång i månaden.

Vad kostar ett Platstorg?

Att få ett eget Platstorg kostar från 9 900 kr per år. Som initiativtagare får kommunen maximal exponering på ert eget Platstorg. 

Saknar du något, har du tips på förbättringar, vill du ge oss ris eller ros eller vill du veta mer om Platstorget?