Välkommen till Västerbotten!
Lediga jobb och mycket annat – kommun för kommun!

Inget är omöjligt!

Att naturen inte gav Västerbotten något gratis som bördig mark har skapat en lång tradition av att inte ge sig , att ständigt hitta vägar runt hindren , att fortsätta när andra ger upp. Flera framgångsrika företag är resultatet av individuella ansträngningar och envishet. Detta DNA syns idag i nya verksamheter inom till exempel turism, industridesign, life-science och innovativ digital design. Mycket av allt detta är resultatet av högskolan i Umeås forskning som kombinerat med sann västerbottnisk entreprenörsanda ger unika förutsättningar att skapa vinnande koncept som kan bli nya företag.
Men utan den orörda naturen och fria fjällvidder så föds inga nya tankar eller inspiration. Det är där ute du verkligen får ställa dig frågan; är det möjligt?

Välj kommun i Västerbotten!

Se om din kommun har ett Platstorg. Har din kommun inget eget Platstorg än? Lugn - vi lägger upp nya Platstorg varje dag. Fyll i din mejl och kommun i formuläret så kontaktar vi dig när din kommuns Platstorg är klart. Kommuner med klara och aktiva Platstorg är markerade.

Platstorg Plus Platstorg Free Inget Platstorg

►Bjurholm 

►Nordmaling 

Sorsele 

►Vindeln 

Dorotea 

Norsjö 

►Storuman 

Vännäs 

►Lycksele 

►Robertsfors 

►Umeå 

►Åsele 

►Malå 

►Skellefteå 

►Vilhelmina 

Har din kommun inget
eget Platstorg än?

Fyll i din kommun och din e-post så kontaktar vi dig när din kommuns Platstorg är klart.

Saknar du något, har du tips på förbättringar, vill du ge oss ris eller ros eller vill du veta mer om Platstorget? 

Kontakta oss