Välkommen till Värmland!
Lediga jobb och mycket annat – kommun för kommun!

Ack värmeland du aktiva

Säg Värmland och de flesta av oss tänker på Selma Lagerlöf och Klarälven. Eller stora vida skogar och närheten till både Norge och Vänern. Allt vi lärde oss i skolan är sant men det inte många känner till är de 16 aktiva kommuner som bildar länet. Var och en av dem med sina egna förutsättningar och villkor. Och alla måna om att ta tillvara på och försiktigt ta tillvara på sina egna egenskaper.
Värmlands utbud och många olika personligheter gör att både företag och människorna här känner sig väl tillrätta. Att leva och verka i en inspirerande miljö som denna kan bara resultera i storverk.

Välj kommun i Värmland!

Se om din kommun har ett Platstorg. Har din kommun inget eget Platstorg än? Lugn - vi lägger upp nya Platstorg varje dag. Fyll i din mejl och kommun i formuläret så kontaktar vi dig när din kommuns Platstorg är klart. Kommuner med klara och aktiva Platstorg är markerade. Kommuner med ett Platstorg Plus erbjuder jobbsökare och arbetsgivare betydligt fler funktioner och tjänster än gratisversionen Platstorg Free. 

Platstorg Plus (1) Platstorg Free (0) Inget Platstorg (15)

Platstorg Plus - kommuner

►Arvika 

►Grums 

►Kil 

►Sunne 

►Eda 

►Hagfors 

►Kristinehamn 

►Säffle 

►Filipstad 

►Hammarö 

►Torsby 

►Forshaga 

►Karlstad 

►Storfors 

►Årjäng 

Har din kommun inget
eget Platstorg än?

Fyll i din kommun och din e-post så kontaktar vi dig när din kommuns Platstorg är klart.

Saknar du något, har du tips på förbättringar, vill du ge oss ris eller ros eller vill du veta mer om Platstorget? 

Kontakta oss