Välkommen till Stockholms Län!
Lediga jobb och mycket annat – kommun för kommun!

Mycket mer än bara Stureplan

Egentligen är namnet Stockholms Län lite missvisande eftersom Stockholm bara är en av 26 kommuner. Visserligen den mest kända och omtalade men det finns så mycket mer att upptäcka, hela vägen från Norrtälje till Södertälje.

I länet bor och arbetar nästan en fjärdedel av alla svenskar så det är inte undra på att det blir lite trångt på gator och i kollektivtrafiken när det är rusningstid. Men det är väl det tempot plus allt som finns att göra här i och runt huvudstaden som gör Stockholm så intressant att bosätta sig och arbeta i, speciellt när man är i början av sin karriär. Det är inte någon brist på lediga jobb men däremot på bostäder vilket gör att de flesta pendlar flera timmar varje dag. Ett bevis på att regionen är en smältdegel av nöjen är att antalet serveringstillstånd har ökat från 300 på 70-talet till över 2.200 restauranger, barer och krogar idag. Så det finns alla möjligheter att hitta på något efter att jobbdagen är slut.

Välj kommun i Stockholms Län!

Se om din kommun har ett Platstorg. Har din kommun inget eget Platstorg än? Lugn - vi lägger upp nya Platstorg varje dag. Fyll i din mejl och kommun i formuläret så kontaktar vi dig när din kommuns Platstorg är klart. Kommuner med klara och aktiva Platstorg är markerade.

Platstorg Plus Platstorg Free Inget Platstorg

►Botkyrka 

Huddinge 

►Norrtälje 

►Sigtuna 

►Sundbyberg 

Upplands Väsby 

►Värmdö 

►Danderyd 

Järfälla 

►Nykvarn 

►Sollentuna 

►Södertälje 

Upplands Bro 

►Österåker 

Ekerö 

Lidingö 

►Nynäshamn 

Solna 

Tyresö 

Vallentuna 

►Haninge 

►Nacka 

►Salem 

►Stockholm 

►Täby 

►Vaxholm 

Har din kommun inget
eget Platstorg än?

Fyll i din kommun och din e-post så kontaktar vi dig när din kommuns Platstorg är klart.

Saknar du något, har du tips på förbättringar, vill du ge oss ris eller ros eller vill du veta mer om Platstorget? 

Kontakta oss