Platstorg Plus

Välkommen till Södermanland!
Lediga jobb och mycket annat – kommun för kommun!

Här pratar man ”Rikssvenska”

Åtminstone påstås det att var Nyköpings-dialekten som alla nyhetsuppläsare skulle prata för att alla skulle förstå vad som sades. Som tur är gäller inte det längre, kanske mest för att folk numer flyttar på sig.
Just Sörmland (eller Södermanland som länet officiellt heter) är ett bevis på rörligheten. Många som bor här pendlar in till Storstockholm och kombinerar på så vis det bästa av två världar, ett attraktivt och utvecklande arbete med avkopplande natur inpå hemmaknuten. Att ta tåget från Katrineholm eller Nyköping till T-Centralen går på under timman. 
Södermännen som gett sitt namn åt länet hette så för att de bodde just söder om Mälaren. Idag har dessa södermän och kvinnor hunnit bli närmare 1,5 miljoner.

Välj kommun i Södermanland!

Se om din kommun har ett Platstorg. Har din kommun inget eget Platstorg än? Lugn - vi lägger upp nya Platstorg varje dag. Fyll i din mejl och kommun i formuläret så kontaktar vi dig när din kommuns Platstorg är klart. Kommuner med klara och aktiva Platstorg är markerade. Kommuner med ett Platstorg Plus erbjuder jobbsökare och arbetsgivare betydligt fler funktioner och tjänster än gratisversionen Platstorg Free. 

Platstorg Plus (1) Platstorg Free (0) Inget Platstorg (8)

Platstorget Plus - kommuner

►Eskilstuna 

Nyköping 

►Vingåker

►Flen 

Gnesta 

Strängnäs 

►Katrineholm 

►Trosa 

Har din kommun inget
eget Platstorg än?

Fyll i din kommun och din e-post så kontaktar vi dig när din kommuns Platstorg är klart.

Saknar du något, har du tips på förbättringar, vill du ge oss ris eller ros eller vill du veta mer om Platstorget? 

Kontakta oss