Välkommen till Jämtland!
Lediga jobb och mycket annat – kommun för kommun!

Mitt i Sverige. Basta!

Många orter hävdar sin plats mitt i landet men Lantmäteriet har fällt avgörandet, det är Ytterhogdal! Nu vet alla som någonsin varit där att det knappast är centrum av vad landet har att erbjuda. Det är snarare en by man passerar på väg från Stockholm till någon skidort. Vemdalen i Härjedalen eller Åre, Storlien eller Bydalen i Jämtland. Och det är inte så konstigt för landets södraste fjällkedja erbjuder fantastiska utförslöpor, milsvida vyer och fiskevatten som är unikt nära.
Här där det finns allt man kan önska sig av fritidsaktiviteter är det inte så underligt att det också är småföretagsamhetens eldorado. Tillsammans med Gotland är Jämtlands län företagstätaste i Sverige, men samtidigt ensam om att ha flest kvinnliga företagare i landet.
Östersund är det självklara navet där de flesta större företag och myndigheter finns. Men som sagt, det är inte långt till frihetens vidder. Oviksfjällen bildar fond och visar frestelserna hela tiden.

Välj kommun i Jämtland!

Se om din kommun har ett Platstorg. Har din kommun inget eget Platstorg än? Fyll i din mejl och kommun i formuläret så kontaktar vi dig när din kommun anslutit sig. 

Vill du bli sponsor och ta initiativ till att även din kommun får ett eget Platstorg? Läs mer hur det funkar.

Kommuner med eget Platstorg: 0

Kommuner utan eget Platstorg: 8

Kommuner som är på gång: 1

Bräcke

Platstorg? Nej

Ragunda

Platstorg? Nej

Östersund

Platstorg? Nej

Härjedalen

Platstorg? Nej

Strömsund

Platstorg? Nej

Har din kommun inget
eget Platstorg än?

Fyll i din kommun och din e-post så kontaktar vi dig när din kommuns Platstorg är klart.

Saknar du något, har du tips på förbättringar, vill du ge oss ris eller ros eller vill du veta mer om Platstorget? 

Kontakta oss