Välkommen till Örebro Län!
Lediga jobb och mycket annat – kommun för kommun!

Mycket mer än bara ett kex

En gång tiden var Örebro detsamma som kex för alla svenskar. Eller skor för den delen. Här bakades det och syddes skor för fulla muggar. Men det var då det. Nu heter det Göteborgs Kex och skoindustrin har gått vidare utomlands.
Ännu tidigare var järn en viktig inkomstkälla och än idag kan du se hyttor och stora bergmansgårdar mitt i det natursköna Bergslagen. Blir du hungrig efter skogspromenaden ska du bege dig till Grythyttan och Måltidens hus som matprofilen och matprofessorn Carl-Jan Granqvist en gång startade. Där finns gott om godsaker, vi lovar!
I och runt Örebro samsas tung industri med högteknologisk forskning och tjänsteföretag inom reklam, grafisk industri, IT och handel. Tack vare Örebros strategiska läge, där vägarna till Stockholm, Göteborg och Oslo möts, har logistik och transport vuxit och blivit allt viktigare för handeln.

Välj kommun i Örebro Län!

Se om din kommun har ett Platstorg. Har din kommun inget eget Platstorg än? Lugn - vi lägger upp nya Platstorg varje dag. Fyll i din mejl och kommun i formuläret så kontaktar vi dig när din kommuns Platstorg är klart. Kommuner med klara och aktiva Platstorg är markerade. Kommuner med ett Platstorg Plus erbjuder jobbsökare och arbetsgivare betydligt fler funktioner och tjänster än gratisversionen Platstorg Free. 

Platstorg Plus (1) Platstorg Free Inget Platstorg (11)

Platstorg Plus - kommuner

►Askersund 

►Karlskoga 

Lindesberg 

Degerfors 

►Kumla 

►Ljusnarsberg 

►Laxå 

►Nora 

►Hällefors 

►Lekeberg 

►Örebro 

Har din kommun inget
eget Platstorg än?

Fyll i din kommun och din e-post så kontaktar vi dig när din kommuns Platstorg är klart.

Saknar du något, har du tips på förbättringar, vill du ge oss ris eller ros eller vill du veta mer om Platstorget? 

Kontakta oss