Välkommen till Norrbotten!
Lediga jobb och mycket annat – kommun för kommun!

Facebook gillar Norrbotten

Faktum är att det var i Luleå som Fejjan byggde sin första serverhall utanför USA. Och redan nu har nummer 2 påbörjats. Förklaringen är enkel, det finns gott om kallt älvvatten att kyla ner med istället för att ha luftkonditionering. Miljövänligt och smart.
Apropå smart så är Luleås Tekniska Högskola en av de som ligger längst fram i forskning inom en rad fält. Och i Kiruna finns Nordens enda rymdbas, Esrange, som skjuter upp forskningssatelliter på löpande band.
Allt detta högteknologiska inramas av orörda vidder och en fjällkedja som utmanar de flesta. Med andra ord är Norrbottens län, som omfattar 14 av Lapplands 21 kommuner, enormt stort och har massor med orörd natur runt knuten. Natur som lockar turister från hela Europa att åka till Nordkap. Få av de som ger sig iväg på resan vet om att det är lika långt dit upp från Trelleborg som ner till Neapel om det valt att åka söderut istället. Närmare bestämt 237,3 mil enligt Google.

Välj kommun i Norrbotten!

Hitta lediga jobb (även dolda jobb), skicka spontanansökningar, ansök om praktikplats och arbetsträning, läs mer om arbetsgivarna i din kommun plus mycket annat.
Har din kommun inget Platstorg än? Fyll i formuläret nedan. 
Lycka till! 


Kommunen har Platstorg 

Arjeplog 

Haparanda 

Luleå 

Överkalix 

Arvidsjaur 

Jokkmokk 

Pajala 

Övertorneå 

Boden 

Kalix 

Piteå 

Gällivare 

Kiruna 

Älvsbyn 

Har din kommun inget
eget Platstorg än?

Fyll i din kommun och din e-post så kontaktar vi dig när din kommuns Platstorg är klart.

  • Välj din kommun.
  • E-post

Saknar du något, har du tips på förbättringar, vill du ge oss ris eller ros eller vill du veta mer om Platstorget? 

Kontakta oss