Vill du sponsra
Munkfors Platstorg? 

Platstorget tillsammans med Munkfors kommun
Platstorget har tillsammans med Munkfors kommun skapat Munkfors egna Platstorg. På Platstorget vill vi samla alla jobben i Munkfors på en och samma plats.

Det lokala är nyckeln!
Det lokala är nyckeln och skapar incitament som är positiva för både kommuninvånare och det lokala näringslivet. Kommuninvånarna vill ha en överblick kring utbudet av jobb i sitt närområde - där de vill arbeta. För dig som arbetsgivare är det en naturlig plats att agera på eftersom det är här du redan verkar - lokal närvaro. 

Lokalt är lösningen
80% av alla nya jobbtillfällen uppstår i små och medelstora företag. Och 70% av alla lediga jobb når inte allmänheten. Det är egna kontaktnät som avgör vem jobben går till. Samtidigt har många företag svårt att hitta kompetens och många rekryteringar misslyckas. Vi tror att lösningen finns på den lokala marknaden, det vill säga i kommunen.
Vi vill underlätta för företagen och synliggöra alla jobb i kommunen så att alla jobbsökare får samma chans att hitta och söka alla lediga jobb. Munkfors Platstorg ska vara en lokal mötesplats där lokala arbetsgivare och jobbsökare i kommunen möts - plus mycket annat. 

Snart öppnar vi! 
Den 21 september öppnar vi vår tjänst. Här kommer du som lokal företagare i Munkfors att kunna lägga upp dina lediga jobb helt gratis, ta emot spontanansökningar, erbjuda praktik eller arbetsträning, bevaka spcifika kompetenser och presentera ditt företag och din verksamhet mot personer i Munkfors och mycket mer. 

Vill du sponsra Munkfors Platstorg?
Som sponsor till Munkfors Platstorg är du med och stöttar vår arbete med att synliggöra fler jobb i Munkfors, öka tillgången på kompetens lokalt och göra jobben i Munkfors tillgängliga för alla. Sponsorpaketen vänder sig till dig som är företagare i Munkfors och som vill stärka den lokala arbetsmarknaden. Vi erbjuder våra sponsorer en framträdande roll både på det egna Platstorget och i alla andra sammanhang Munkfors Platstorg syns på.
Antalet sponsorpaket är begränsade. 

Se vad som ingår i sponsorpaketen