Vill du sponsra
Skurups Platstorg? 

Platstorget tillsammans med Skurups kommun
Platstorget har tillsammans med Skurups kommun skapat Skurups egna Platstorg. På Platstorget vill vi samla alla jobben i Skurup på en och samma plats.

Det lokala är nyckeln!
Det lokala är nyckeln och skapar incitament som är positiva för både kommuninvånare och det lokala näringslivet. Kommuninvånarna vill ha en överblick kring utbudet av jobb i sitt närområde - där de vill arbeta. För dig som arbetsgivare är det en naturlig plats att agera på eftersom det är här du redan verkar - lokal närvaro. 

Lokalt är lösningen
80% av alla nya jobbtillfällen uppstår i små och medelstora företag. Och 70% av alla lediga jobb når inte allmänheten. Det är egna kontaktnät som avgör vem jobben går till. Samtidigt har många företag svårt att hitta kompetens och många rekryteringar misslyckas. Vi tror att lösningen finns på den lokala marknaden, det vill säga i kommunen.
Vi vill underlätta för företagen och synliggöra alla jobb i kommunen så att alla jobbsökare får samma chans att hitta och söka alla lediga jobb. Skurups Platstorg ska vara en lokal mötesplats där lokala arbetsgivare och jobbsökare i kommunen möts - plus mycket annat. 

Snart öppnar vi! 
Den 14 september öppnar vi vår tjänst. Här kommer du som lokal företagare i Skurup att kunna lägga upp dina lediga jobb helt gratis, ta emot spontanansökningar, erbjuda praktik eller arbetsträning, bevaka specifika kompetenser och presentera ditt företag och din verksamhet mot personer i Skurup och mycket mer. 

Vill du sponsra Skurups Platstorg?
Som sponsor till Skurups Platstorg är du med och stöttar vår arbete med att synliggöra fler jobb i Skurup, öka tillgången på kompetens lokalt och göra jobben i Skurup tillgängliga för alla. Sponsorpaketen vänder sig till dig som är företagare i Skurup och som vill stärka den lokala arbetsmarknaden. Vi erbjuder våra sponsorer en framträdande roll både på det egna Platstorget och i alla andra sammanhang Skurups Platstorg syns på.
Antalet sponsorpaket är begränsade. 

Se vad som ingår i sponsorpaketen