Lediga jobb på Skurups kommun

Här hittar du alla lediga jobb på Skurups kommun. Jobb inom vård, omsorg, skola, barnomsorg, miljö, teknik, ekonomi, kultur, räddningstjänst mm. Att arbeta på kommunen innebär att ständigt förbättra livskvaliteten för kommunens invånare - att varje dag vilja göra skillnad.
Lycka till! 

Som anställd i den öppna fritidsverksamheten är du till för de unga i Skurups kommun och bidrar till att de har en meningsfull och aktiv fritid. Fritidsledaren har som uppgift att fånga upp ungdomars idéer samt väcka intresse för olika fritidsaktiviteter. 

Läs mer om jobbet »

Vi söker personer som har lärarlegitimation samt är intresserade av att vara med och driva skolans utvecklingsarbete. 

Läs mer om jobbet »

Du ska vara behjälplig som resurs åt elever med särskilda behov i skolan. 

Läs mer om jobbet »

Du ska undervisa i svenska och engelska på skolan med det arbete som tillhör detta. Du ska kunna ha föräldramöten och utvecklingsamtal och andra föräldrakontakter. Du kommer att vara placerad i ett arbetslag, men kommer även undervisa i andra arbetslag efter behov.

Läs mer om jobbet »

Vi menar att: Din förmåga att leda den pedagogiska processen vid vägledningstillfällen är betydelsefullt. En positiv tilltro till individens resurser och en förmåga att identifiera och kartlägga elevernas tidigare erfarenheter och meriter skapar goda förutsättningar och är en viktig del i vägledningsarbetet, detta sätter vi stort värde av.

Läs mer om jobbet »

Som fysioterapeut i Skurups kommun erbjuder vi dig ett stimulerande arbete med kompetenta och roliga kollegor med varierande arbetsuppgifter och med hela Skurups kommun som arbetsfält både i ordinärt och särskilt boende. 

Som fysioterapeut ansvarar du för bedömning, träning och behandling utifrån fysioterapeutens kompetensområde, bedömning av hjälpmedelsbehov samt förskrivning och uppföljning av hjälpmedel.

Läs mer om jobbet »

I din roll som projekttekniker arbetar du främst i affärsområdet Bredband i en projektstödjande funktion. Du kommer arbeta tätt tillsammans med projektorganisationen som består av egen och extern personal.

Läs mer om jobbet »