Lediga jobb på Vansbro kommun

Här hittar du alla lediga jobb på Vansbro kommun. Jobb inom vård, omsorg, skola, barnomsorg, miljö, teknik, ekonomi, kultur, räddningstjänst mm. Att arbeta på kommunen innebär att ständigt förbättra livskvaliteten för kommunens invånare - att varje dag vilja göra skillnad.
Lycka till! 

Vi ser att du är engagerad, flexibel och relationsskapande. Du har förmåga att vara självgående, samtidigt som du samarbetar och kommunicerar på ett professionellt, serviceinriktat och respektfullt sätt. Du har en personlig mognad, tar initiativ till utveckling och möter utmaningar och nya förutsättningar med ett positivt förhållningssätt, samt har brukaren i fokus. 

Läs mer om jobbet »

Vansbro kommun med cirka 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. 
Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. 

Läs mer om jobbet »

Förskoleverksamheten i Vansbro kommun består av fem förskolor, Varglyan i Nås, Skogsgläntan i Dala-Järna, Mossebo och Jofsen i centrala Vansbro samt Lillgården och Älvan i Äppelbo. Kommunens mål med förskolan är att den ska var trygg, rolig och lärorik. 

Läs mer om jobbet »

Arbetet innefattar faderskap, samarbetssamtal, vårdnads, boende- och umgängesutredningar, utredningar om särskilt förordnade vårdnadshavare, avtal, medgivande, adoption och umgängesstöd.

Läs mer om jobbet »

Individ och familjeomsorgen befinner sig i en nystartsfas med ny ledning och nya medarbetare och vi behöver bli fler. Vi arbetar med helhetssyn där alla olika enheter samarbetar för att på bästa sätt hjälpa klienterna vidare. 

Läs mer om jobbet »

Skolan i vår kommun ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke och skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, då är det dig vi söker. 

Läs mer om jobbet »

I Vansbro kommun finns fem grundskolor, Smedbergsskolan år 4-9, Parkskolan år F-3, Myrbacka skola år 4-6, Nederborg skola år F-3, Berghedens skola år F-6. Samtliga skolor har tillhörande fritidshem. Vid kommunens skolor är personalen engagerad, klimatet är öppet och där arbetet ger möjligheter till ett inspirerande och utvecklande arbetssätt. 

Läs mer om jobbet »

Individ och familjeomsorgen befinner sig i en nystartsfas och vi arbetar med helhetssyn där alla olika enheter samarbetar för att på bästa sätt hjälpa klienterna vidare. Vi söker nu en biståndshandläggare LSS till biståndsenheten. Biståndsenheten består av biståndshandläggare med ansvar för myndighetsutövning inom omsorg om funktionshindrade och äldreomsorg. Biståndsenheten ingår i som en del i Individ- och familjeomsorgsverksamheten som leds av IFO-chef.

Läs mer om jobbet »