Måltidsutvecklare med administratörsvana

Kanske har du arbetat inom kost sedan innan eller är du en fena på administration tveka då inte att söka tjänsten. 

Om arbetsplatsen
Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete. 

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter
Som måltidsutvecklare för kostenheten kommer du vara en del av utvecklingsarbetet med att ta fram näringsrika och variationsrika rätter utifrån vårt menyplaneringssystem Mashie.
I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för egenkontroll, före- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal samt genomföra prismedvetna inköp. 

Du ansvarar för att följa lagar och Burlövs kommuns regler, policys och värderingar. 
Du planerar och genomför kompetenshöjande insatser på olika organisatoriska nivåer utifrån verksamhetens behov. 

Du kommer även vara vår röst ut mot kommuninvånare och ta emot samtal.

Kvalifikationer
Du som söker är positiv i ditt uttryck och värderar ett gott förhållningssätt högt. Du räds inte utmaningar, är lösningsfokuserad och trivs med ett kollegialt lärande som arbetssätt.
Du är flexibel, självständig, bra på att samarbeta över professionsgränserna och van vid att göra professionella prioriteringar.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, gärna från offentlig måltidsverksamhet. Förmåga att planera och organisera arbetet strukturerat och effektivt är önskvärt. 

Vi arbetar med kostdataprogrammet Mashie så erfarenhet av Mashie är meriterande. Du är lyhörd för verksamhetens behov och har god förmåga att kommunicera på svenska, i såväl tal som i skrift. 
Vi lägger stor vikt vid kommunens värdegrund och värdeord. Du har stor datavana i olika Officeprogram och kostdataprogram Mashie. Du är van att arbeta enligt recept och HAACP.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningens omfattning
Tillsvidare.
Referensnummer:   A826577

Övrigt
Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.