Timvikarier till Badhuset

Vi söker dig som har möjlighet att rycka in på kort varsel och är flexibel med arbetstider. Uppdragen kan komma att gälla både kortare och längre vikariat för ordinarie personal, samt förstärkning vid behov.

Arbetsplatsen
Kultur- & fritidsförvaltningen skapar möjlighet till möten för Trelleborgs ungdomar och vuxna med kultur, evenemang, idrott och sport som gemensam nämnare. På Trelleborgs badhus möter du människor i alla åldrar där aktiviteter fyller dagen med allt från vattengympa, simskola till livlig lek i den fartfyllda vattenrutschbanan.
Arbetsgruppen består av 11 badvärdar och en enhetschef. Vårt motto är "säkerhet, service och städ". Tillsammans ger vi Badhusets besökare, allmänhet, skolor och föreningar en trygg mötesplats. 

Arbetsuppgifter
Som badvärd kommer du främst att arbeta med badbevakning, kassatjänst och städning. Även aktiviteter som babysim, vattengympa och simundervisning kan förekomma.
Att arbeta för att ge bra service och god säkerhet för våra badgäster är en viktig del i arbetet. Arbetet är fritt men under stort ansvar. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helger.

Kvalifikationer
Du ska ha gymnasieutbildning. Din simkunnighet ska vara god, för att du ska klara av att livrädda. Vilket innebär att du ska klara av att simma minst 200 meter och dyka ner på 4 meters djup.
Viktiga egenskaper är att du är servicemedveten, flexibel, självgående och har god förmåga att samarbeta.  
Det är meriterande om du har badbevakning-, simlärar-, HLR-utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som av arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Arbetstid/varaktighet
Vid behov, allmän visstidsanställning/vikariat
Tillträde, enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Karolina Jonasson, enhetschef 0410 - 73 38 72
Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2018-12-02 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.
I din ansökan vill vi gärna att du motiverar varför du söker just den här tjänsten hos oss och anger de kvalifikationer som är relevanta för tjänsten.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!