Lärare ma/idh åk 4-6

Du skapar, tillsammans med dina kollegor i arbetslaget, en god lärmiljö för varje elev. Du arbetar som en del i ett arbetslag utifrån det förtydligade ansvarsuppdrag som står uttryckt i läroplanen för grundskolan. Det innebär att du tillsammans med rektor och övriga kollegor leder och utvecklar vardagen i skolan för ökad måluppfyllelse. 
Antar du utmaningen att vara med och utveckla en framgångsrik skola, då är du den vi söker.

Arbetsplatsen
Liljeborgsskolan är en 4-9 skola med drygt 700 elever. Vi skapar verktyg för framtidskompetenser! IT kommer alltmer att vara ett pedagogiskt lärverktyg och vi satsar på att höja pedagogernas kompetens i takt med framtidens krav och möjligheter. Vi har en väl fungerande verksamhet. Du välkomnas av ett glatt gäng med bred kompetens och god sammanhållning! Vi hjälper varandra när det behövs och har alltid nära till skratt. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård. Vi har på båda stadierna särskild personal som sköter utredningar gällande kränkande behandling och andra lagstadgade utredningar. Vi har varje vecka särskild tid avsatt för skolutveckling i ämnesgrupper. Från och med nästa läsår har även lärarna höstlov hela veckan.
Skolan ligger centralt med goda pendlingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
Som lärare i ma/idh kommer du att undervisa våra elever i åk 4-6.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik och idrott upp till åk 6, och har erfarenhet från grundskolan. Vi ser gärna att du är erfaren i arbetet och har erfarenhet av alternativa lärverktyg. Du brinner för ditt läraruppdrag och har med dig goda idéer om hur vi kan utveckla undervisningen, tar del av aktuell forskning och står redo att driva detta tillsammans med ditt team! Du är handlingskraftig, öppen för förändring, har lätt för att få med andra och inspirerar till nytänk.
Som person är du utvecklingsinriktad och har god kommunikativ förmåga samt även förmågan att se helheter. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna goda lärmiljöer, skapar goda relationer och har ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Arbetstid/varaktighet
100% tillsvidareanställning
Tillträde
Snarast

Kontaktperson
Mikael Skeensgård, rektor 0410-73 35 03
Sandra Sörensen, bitr. rektor 0708 - 81 74 04
http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2018-11-20
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

9000 stolta barn, elever och studerande i Trelleborg. Vårt fokus är att skapa ansvarstagande medborgare, som tror på sin förmåga, kan samspela med andra, har drömmar, mål och fortsatt lust till ett livslångt lärande!

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!