Lärare, förskollärare, fritidspedagoger, barnskötare

Bildningsförvaltningen använder sig av Vikariebanken® för att administrera sina vikarier inom förskola, skola och fritidshem. Genom Vikariebanken® bokar vi vikarier för vikariat upp till 3 månader.
Du lägger själv in vilka tider du kan arbeta och det är viktigt att du är tillgänglig med kort varsel när du blir bokad.

Arbetsplatsen
Bildningsförvaltningen är den största förvaltningen i Trelleborgs kommun med ca 1300 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola, särskola och vuxenutbildning.

Arbetsuppgifter
Skolan, fritidshemmet och förskolan har ansvar för barnens och elevernas lärande och lärandet pågår hela tiden. Förutom kunskaper i olika områden ska barnen och eleverna få möjligheter att utveckla självkänsla, identitet, samspel och olika sociala förmågor. Det är du som pedagog som skapar detta tillsammans med dina kollegor. 
Verkar det intressant? Tveka inte att söka!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildade lärare/förskollärare/fritidspedagog/barnskötare eller som har erfarenhet eller studerar till dessa yrken. Du har en positiv barn/elevsyn där olikheter betyder tillgång, är drivande och har god kommunikationsförmåga. Du är engagerad, skapar trygghet och arbetsglädje samt har lätt för att bygga relationer. Du ska kunna arbeta både inom och utanför centrala Trelleborg.

Arbetstid/varaktighet
Varierande. Du kan få både kortare och längre uppdrag i Vikariebanken.
Tillträde
Snarast.

Kontaktperson
Caroline Landgren, bemanningsansvarig, 0410-73 45 13 
http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2018-11-21

När vi fått din anmälan kommer du att bli kontaktad av bemanningsansvarig inom ca 1 månad som kallar till en eventuell intervju. Först efter intervju, referenstagning och utbildning i systemet är det möjligt att arbeta som vikarie hos oss.
Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret mot skola och barnomsorg.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!