Sjuksköterskor till ny kväll-/nattorganisation

Hälso- och sjukvårdsenheten har påbörjat ett förbättringsarbete för att uppnå bättre resultat utifrån Hallsbergs kommuns mål. Som ett led i detta har vi precis påbörjat att införa en ny organisation inom vår HSL-verksamhet där dag utgör en del och kväll/natt-organisationen den andra delen. 

Vi söker nu legitimerade, positiva och engagerade Sjuksköterskor/Distriktsköterskor till Hallsbergs kommun, är du en av dem?

Vi har för närvarande behov av sjuksköterskor till vår hälso- och sjukvårds enhet.
Är du en legitimerad Sjuksköterska/Distriktssköterska med energi som tycker om att samordna, planera, är ansvarstagande och sätter patienten i fokus? 

Hälso- och sjukvårdsenheten har påbörjat ett förbättringsarbete för att uppnå bättre resultat utifrån Hallsbergs kommuns mål. Som ett led i detta har vi precis påbörjat att införa en ny organisation inom vår HSL-verksamhet där dag utgör en del och kväll/natt-organisationen den andra delen. 

Vi söker nu medarbetare till vår kväll-/nattorganisation!
I vår nya organisation gör du 3 helger på ett 6-veckorsschema med en arbetstidsförkortning på 34,20 h/v på en heltidstjänst, detta för att nå en bättre kvalitet för våra patienter samt en god arbetsmiljö för våra medarbetare. 

Du som söker bör vara en bra organisatör och trivas med att arbeta självständigt. 
Vi kan erbjuda kollegor som tycker om sitt jobb och som har drivkraften att skapa en organisation som ska planera vården utifrån patientens behov, tillsammans med patienten och anhöriga. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom kommunal Hälso- och sjukvård. Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper.

Har du god datavana? Kan du uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal och skrift?
Då är du kanske den vi söker!

På våra kväll- och nattpass har du ansvar för de åtgärder som är planerade samt oplanerade händelser för alla som är inskrivna i hälso- och sjukvården, det inkluderar särskilt boende, LSS och korttidsvård. Du ska också vara ett stöd för vår omvårdnadspersonal.

Att ha personal som trivs är viktigt för oss, därför erbjuder vi dig som anställd i Hallsbergs kommun: 
- Individuellt anpassad introduktion
- Flextidsavtal
- Individuell och konkurrenskraftig lön
- Friskvårdsbidrag
- Möjlighet att hyra förmånscykel och personalbil
- Möjlighet till semesterväxling
- Vi strävar efter att erbjuda relevanta utbildningar


Inom Hallsbergs kommun arbetar cirka 1 300 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Som medarbetare i Hallsbergs kommun är du varje dag med och formar service för våra medborgare i kommunen. Uppdraget bygger på värdegrunderna att kunna förmedla glädje, att vara drivande och att vara öppen mot de människor som vi möter som medborgare, gäster och övriga i vår organisation i kommunen. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen att göra skillnad. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Är du intresserad? Hör av dig så berättar vi mer!
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Körkort B är ett krav

Hoppas vi fångat ditt intresse!
Välkommen med din ansökan. 

Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
 
Varaktighet/ArbetstidArbetsgivare

Heltid
TillsvidareHallsbergs kommun
 
LönPostadress
Månadslön 
Västra Storgatan 14
69480 HALLSBERG
 
Ansökan 
Sista ansökningsdag: 2018-11-27
Ange referens: Ref nr SAF 206/2018
 
Kontaktpersoner
Enhetschef Maryam Razmgah, 070-202 91 94
Fackliga kontaktpersoner
Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcent Hallsbergs Kommun, 0582-68 50 00