Förskollärare

Munkfors kommun ligger i hjärtat av Värmland, cirka 45 minuters bilresa norrut från Karlstad. De största tätorterna i kommunen är Munkfors och Ransäter, som båda är rika på kultur- och föreningsliv med goda friluftsmöjligheter i vår fantastiska natur. Munkfors-Ransäter är den lilla kommunen med det stora hjärtat. Som medarbetare i Munkfors kommun har du ett mycket viktigt uppdrag och det gör skillnad för människor varje dag. Tillsammans skapar vi livskvalitet för de människor som bor och verkar i vår kommun.

Våra förväntningar på dig är att du ska anta utmaningar, vara flexibel, positiv, engagerad och har förmågan att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du ska vara ansvarstagande samt ha god samarbetsförmåga. Du ska trivas med att arbeta både i team och självständigt. Du ska vara väl förtrogen med vår läroplan och andra styrdokument och ha förmågan att leda och driva dessa i praktiken.

KRAV
Pedagogik och lärarutbildning:
Eftergymnasial utbildning två år eller längre:
Kompetenser
KRAV
Lärarexamen
Körkort
B

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att arbeta tillsammans med nyfikna, målmedvetna och engagerade kollegor. Vår verksamhet har en barnsyn som framhåller barnen som kompetenta. Vi arbetar medvetet med pedagogiska lärmiljöer och barnets självständighet. Du blir medansvarig för verksamheten och den pedagogiska miljön på förskolan. Du kommer att vara med att starta en ny småbarnsgrupp i Ransäters lokaler och det finns en ambition av Munkfors kommun om att starta en ny förskola centralt. Om beslut tas så kommer du att flytta med barnen till den nya förskolan inne i Munkfors.

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsvillkor
Tillsvidare från 190102, 100% tjänst.

Kontaktpersoner
Marita Jansson, Förskoleche fmarita.jansson@munkfors.se 076-10 11 385
Fackliga kontaktpersoner
Marika Nilsson, Lärarförbundet marika.nilsson@munkfors.se 073-5571035
Ulrika Karlsson, Lärarförbundet ulrika.karlsson@munkfors.se 070-2369242