Drifttekniker VA

Vi erbjuder den lilla kommunens trivsel, korta beslutsvägar, bra möjligheter att utveckla din kompetens, samtidigt som det är en utmaning att med begränsade resurser åstadkomma resultat som tål att jämföras.

Vill Du arbeta på en plats med optimism, där man satsar och har framåtanda? Där saker och ting händer och där Du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Perstorps kommun något för Dig.

Perstorps kommun ligger centralt i norra Skåne och omsluts av en underbar natur som är så påtaglig att Du femhundra meter från stationen befinner Dig i skogsbrynet vid en vacker sjö. Ändå är omvärlden inte långt borta. Du når Malmöregionen på en dryg timme med bil eller tåg, Göteborg på drygt två timmar. Helsingborg och Helsingör ligger inom 40 minuter. Kommunen har drygt 7 000 invånare och ca 560 tillsvidareanställda. 

Samhällsbyggnadsförvaltningen svarar för kommunens produktion av renvatten och rening av avloppsvatten. Kommunens anläggningar för vatten och avlopp utvecklas löpande i takt med teknikutveckling och miljöengagemang. Vattenverken står inför omfattande investeringar som ger stora möjligheter till spännande och utvecklande arbetsuppgifter.  

Uppdraget omfattar övervakning, kontroll, skötsel och underhåll inom vatten- och avloppsverken, pumpstationer m.m. I första hand är inriktningen på ren vattenproduktion. Därtill ingår arbeten för att utveckla reningsprocesser, optimera driften och med om- och tillbyggnad av vattenverken. 

Beredskap ingår i uppdraget.

Du behöver ha följande kvalifikationer;
- gymnasieutbildning med inriktning processteknik eller miljö, eller
liknande utbildning som är ändamålsenlig för arbetsuppgifterna,
- några års erfarenhet av arbeten inom uppdraget,
- godkänd Diplomutbildning för dricksvattenteknik, Svenskt Vatten, eller 
en kombination av kurser och erfarenheter som vi kan bedöma såsom
likvärdig,
- noggrann läggning, förmåga att planera och att arbeta självständigt, 
- goda kunskaper i svenska och engelska, för förståelse av regelverk och
arbete med styr- och kvalitets¬system,
- god förmåga att kommunicera,
- B-körkort.

Mer information får Du av Alexander Hovander, tf teknisk chef, 
0435-392 72. 

Körkort klass B - Bil.
 
Varaktighet/Arbetstid
Heltid
Tillsvidare
Månadslön enligt avtal

Ansökan 
Sista ansökningsdag: 2018-12-02
Ange referens: SHB181102
 
Kontaktpersoner
Kostchef Alexander Hovander, 0435-39272