100 % Slöjdlärare trä- och metall till Dalslundskolan i Åkarp

Åkarp är ett litet samhälle med närhet till Malmö och Lund samt Alnarps inspirerande naturmiljö. Åkarp har goda kommunikationer med buss och tåg. Skolan har ett centralt läge med 3 min promenadväg från Åkarps station. Stora Dalslundskolan är en 4-9 skola med ca 450 elever och 45 pedagoger, organiserade i fyra arbetslag. 

Om arbetsplatsen
Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete. 

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

DALSLUNDSKOLAN 4-9 ERBJUDER:
Verksamhet i en kommun med spännande satsningar på skolutveckling och stora möjligheter till utveckling i den egna yrkesrollen 
Trygg och stimulerande arbetsmiljö
Inflytande och delaktighet
Elever med hög måluppfyllelse
Engagerade elever och medarbetare samt förväntansfulla föräldrar

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en positiv, engagerad lärare som vill vara med och driva vår pedagogiska utveckling framåt och som ser möjligheter även när något är svårt. Du kommer ha ett tätt samarbete med övriga slöjdlärare. I vårt utvecklingsarbete fokuserar vi på elevaktiva och formativa arbetssätt, samt på reflekterande lärande. Vi tror att du har lätt att skapa relationer med andra och att du gillar att arbeta tillsammans i team och att inspirera och bli inspirerad av dina kollegor i arbetslaget.
Du tycker om att arbeta nära eleverna och ett aktivt mentorskap är viktigt för dig. Som mentor stimulerar du elevernas nyfikenhet och utveckling mot trygga, ansvarskännande individer och arbetar aktivt med att förebygga mobbing och kränkande behandling. Som stöd i detta arbete har du skolans likabehandlingsgrupp. 

Att använda digitala verktyg är en självklar del av din lärargärning och du strävar efter att utveckla din egen och framför allt elevernas digitala kompetens i er dagliga vardag. Då både du och eleverna har personliga digitala verktyg, och det finns en projektor i varje klassrum, finns möjligheterna att använda en modern pedagogik där tekniken stödjer elevernas lärande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med ämnesbehörighet i slöjd trä- och metall. Du ska ha hjärtat på rätta stället och ha ett professionellt förhållningssätt.

Anställningens omfattning
Enligt överenskommelse
Referensnummer:   A824807
Tillsvidareanställning
Heltid
Antal tjänster: 1

Kontaktperson
Pia Bang
Rektor 040-625 66 06 pia.bang@burlov.se

Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Medborgarservice
040-625 60 00

Övrigt
Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller skolbarnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.