Löderups hemtjänstgrupp söker undersköterska

Vi söker dig som har ett genuint intresse av omvårdnadsarbete och vill bli en av oss som arbetar för en meningsfull vardag för brukarna inom hemtjänstgruppen i Löderup/Köpingebro.

Om arbetsplatsen
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. 

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. 
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet. 

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid. 

Hemtjänstgruppen Löderup/Köpingebro arbetar på natursköna Österlen i och kring orterna Löderup och Köpingebro. Grupplokalen finns i Löderup.

Arbetsuppgifter
Hemtjänstgruppen utför insatser både enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Du ska tillgodose brukarens individuella behov av omsorg och service i det egna hemmet utifrån beviljat biståndsbeslut enligt socialtjänstlagen. Du kommer även att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Du arbetar självständigt men har en god samarbetsförmåga och deltar aktivt i teamarbetet.

I ditt arbete ingår löpande dokumentation och ansvar för genomförandeplaner. 
Som anställd hos oss är Du basen för den kvalitet och utveckling som kännetecknar vården och omsorgen i Ystads Kommun. Tjänsten innebär arbete dagar, kvällar och helger.

Tunga lyft förekommer.
Ensamarbete förekommer.
Du transporterar dig med kommunens bilar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Vi söker dig med det stort intresse för äldre och människor med funktionsnedsättning. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete inom hemtjänst.

Du ska ha en professionell inställning, vara lyhörd, ansvarstagande och serviceinriktad. Du har lätt för kommunicera och samarbeta samt ser utveckling och nya förutsättningar som en positiv utmaning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Körkort är ett krav likaså tillgång till bil för att kunna ta dig till och från Löderup. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Meriterande med erfarenhet av hemtjänstarbete.

Anställningens omfattning
Tillträde:   2019-01-02
Rekryteringen sker löpande.
75%
Tillsvidare.
Referensnummer:   369.18
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Schema.
Rullande schema dag/kväll vardag som helg.
 

Kontaktperson
Frida Andersson
Enhetschef Löderups hemtjänst 0411-57 78 61

Facklig företrädare
Kommunal
0411- 57 76 07 sydost.ystad.skane@kommunal.se

Övrigt
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen. 

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.