Lärare med inriktning Fritidshemmet

Hedeskoga skola ligger strax utanför tätorten Ystad i en härligt inbjudande miljö mellan kyrkan och det populära, expansiva området med nybyggnation i Källesjö.

Om arbetsplatsen
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. 

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. 
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet. 

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid. 


Arbetsuppgifter
Vi söker lärare med inriktning fritidshem som är intresserade av att tillsammans med andra behöriga kollegor utveckla fritidsverksamheten på Hedeskoga skola. 

Du arbetar naturligtvis utifrån gällande läroplan och förstår att digitaliseringen i fritidshem och skola är en naturlig del av skol -och samhällsutveckling och hur den kan utveckla verksamheten så att alla elever kan nå de nationella målen.

I tjänsten ingår att arbeta tillsammans med lärare i arbetslag åk F-2. 

Fritidsverksamheten är integrerad i Hedeskoga skola, en liten F-2 enhet med de stora möjligheterna till skolutveckling.

Fritidshemmet har idag ca 80 barn inskrivna.

Kvalifikationer
Utbildad Lärare med inriktning mot Fritidshemmet . Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt och vi ser gärna att du är intresserad av hälsa, utomhuspedagogik och planering av rastaktiviteter.

Du ska ha grundläggande kompetens inom IT och media samt kunna använda denna aktivt i den pedagogiska vardagen tillsammans med barnen i deras lärande. Erfarenhet av arbete på fritidshem är meriterande.

Anställningens omfattning
Tillträde:   2019-01-07
Enligt överenskommelse.
100%, Semestertjänst
Tillsvidare.
Referensnummer:   364.18
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Dagtid.
Öppning och stängning på fritidshemmet kan förekomma.

Kontaktpersoner
Michael Kjellemar
Rektor 0411-57 80 22 michael.kjellemar@ystad.se
Camilla Svensson
Bitr. rektor 0411- 57 80 32camilla.a.svensson@ystad.se

Fackliga företrädare
Kommunal
0411-57 76 43
Lärarförbundet
lararforbundet@ystad.lararforbundet.se
Övrigt
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. 

Vill du veta var vi finns? 
Se arbetsplatsen på karta här.