Lärare ma/no och idrott 7-9

Änga/Västervångskolan är kommunens F-9-skola, med visionen att göra alla till vinnare genom Kunskap, Integritet och Vänlighet. Vi har förmånen att vara en Övningsskola vilket innebär ett tätt samarbete med Malmö Högskola. Det gör också att du kan räkna med att vara handledare för blivande pedagoger.

Om arbetsplatsen
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av frYstad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. 

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. 
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet. 

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid. 

Kommunens prioriterade områden inom utbildning är Natur, Kultur och IT, vilket syns bl a genom en väl utbyggd 1-1-satsning.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa elever i ma/no och i idrott i årskurserna 7-9. I uppdraget ingår mentorskap för elever. Du ingår i ett arbetslag och förväntas ta ett aktivt ansvar för arbetslagets arbete samt för skolans utveckling i stort. Du ingår även i ämnesteam.
Du arbetar för att skapa och bibehålla goda relationer på arbetsplatsen, både till kolleger, elever och vårdnadshavare.

Kvalifikationer
Behörig lärare för ämnena

Anställningens omfattning
Tillträde:   2019-01-07
Tidsbegränsad till: 2019-06-20
Vikariat 6 månader
3-6 månader.
Referensnummer:   366.18
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Dagtid.

Kontaktperson
Eva Månsson
Rektor 0411-57 70 90 eva.mansson@ystad.se

Fackliga företrädare
Anna-Karin Ahlbeck
LRs ombud 0411-577516 anna-karin.ahlbeck@edu.ystad.se
Johanna Elmes Axelsson
Lärarförbundets ombud 0411-577516 johanna.axelsson@edu.ystad.se

Övrigt
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen. 

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.