Drifttekniker

Då en av våra medarbetare går vidare till ny tjänst inom organisationen, söker vi nu dig som vill bli vår nya medarbetare och kollega. Utgångspunkten för det dagliga arbetet är avloppsreningsverket i Trelleborg, men verksamheten bedrivs på flera platser i kommunen.

Arbetsplatsen
Arbetsplatsen Vatten- och avloppsavdelningen är en del av kommunens Tekniska förvaltning. Vi är 35 personer som tillsammans arbetar med att se till att kommunens vatten- och avloppsverksamhet fungerar så att våra abonnenter kan få ett gott dricksvatten och att avloppsvatten renas innan det går vidare ut till recipient.

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker arbetar du med drift och underhåll av reningsverk och pumpstationer, vilket innefattar provtagning samt dokumentation och journalföring. Verksamheten bedrivs på en hög teknisk nivå med datoriserad driftövervakning. Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Du som söker har relevant utbildning som drifttekniker, gärna med inriktning VA- och kretslopp. Alternativt har du 3-5 års praktisk erfarenhet inom VA-verksamhet, från reningsverk, pumpstationer eller driftteknik, som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Minst körkort B är ett krav.
För att du ska kunna ta del av våra instruktioner och kunna kommunicera med dina medarbetare behöver du kunna svenska språket flytande i tal och skrift. 
Kompetens inom följande områden är meriterande: provtagning samt journalföring, processteknik, maskinunderhåll, mätinstrument, styr och reglerteknik samt datoriserad driftövervakning.
Utöver de formella kraven fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, initiativförmåga, social kompetens samt att kunna arbeta självständigt likväl som i grupp.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare
Tillträde
Snarast enligt överenskommelse
Kontakt
I denna rekryteringen samarbetar vi med VA-rekrytering AB. All kontakt sker genom: Leopold Vilhelmsson, telefon 0723-82 70 97, e-post leopold.vilhelmsson@vajobb.se.
Läs mer om företaget på www.vajobb.se
Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Ansökan
Ansökan sker via VA-rekrytering AB 

Vid presentation av slutgiltiga kandidater kommer ansökningar överlämnas till Trelleborg kommun. Slutgiltig intervju och bedömning sker hos Trelleborgs kommun och av Trelleborgs kommun.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!