Undersköterska vikariat

Korttidsenheten behöver en kollega, du välkomnas av en grupp med bred kompetens och god samarbetsförmåga. Korttidsenheten arbetar med vårdtagare som är i behov av någon veckas rehabilitering.

Arbetsplatsen
I vårt team har vi fysioterapeut, arbetsterapeut och sjuksköterska. Via teamträffar och daglig kontakt planeras vårdtagarnas rehabilitering.
Som undersköterska på korttidsenheten kommer du att möta både unga och gamla med fysisk-, neurologisk- och/eller psykisk funktionsnedsättning. I vår verksamhet är ena dagen inte den andra lik.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga undersköterskeuppgifter med stort inslag av rehabiliteringstänk samt HSL-delegerade insatser. Mycket planeringar och kontakter med olika samarbetspartners.
Du kommer att arbeta med att ta emot/ge rapporter muntligt men även skriftligt.
Vara i nära kontakt med den legitimerade personalen, ta emot arbetsuppgifter och verkställa dessa. Målet är alltid att få våra vårdtagare att bli så självständiga som möjligt.
På teamträffar går vi igenom varje vårdtagare och utvärderar hur långt vi kommit efter de mål vi satt.
Utöver detta så arbetar vi med den dagliga driften för att verksamheten ska fungera såsom kost, förråd, förbrukningsmaterial osv. 

Kvalifikationer
Du har omvårdnadsutbildning eller har andra kvalifikationer som arbetsgivaren finner lämpliga. I vår verksamhet arbetar vi med ett rehabiliterande arbetssätt varför vi gärna ser att du har erfarenhet av detta.
Arbetstid/varaktighet
100% Vikariat t.o.m. 20190531.
Tillträde
Snarast, enligt ök.

Kontaktperson
Enhetschef Ico Mojancevski 0410-73 37 94
Fackliga kontakter
www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
20181116 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!