Undersköterska

Som undersköterska på korttidsenheten kommer du att möta både unga och gamla med fysisk-, neurologisk- och/eller psykisk funktionsnedsättning. I vår verksamhet är ena dagen inte den andra lik.

Arbetsplatsen
Korttidsenheten behöver ytterligare en kollega, du välkomnas av en grupp med bred kompetens och god samarbetsförmåga. Korttidsenheten arbetar med vårdtagare som är i behov av någon veckas rehabilitering.
I vårt team har vi fysioterapeut, arbetsterapeut och sjuksköterska. Via teamträffar och daglig kontakt planeras vårdtagarnas rehabilitering.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga undersköterskeuppgifter med stort inslag av rehabiliteringstänk samt HSL-delegerande insatser. Mycket planeringar, kontakter med olika samarbetspartners.
Du kommer att arbeta med att ta emot/ge rapporter muntligt men även skriftligt.

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad undersköterska.I vår verksamhet arbetar vi med ett rehabiliterande arbetssätt varför vi gärna ser att du har erfarenhet av detta.
Arbetstid/varaktighet
Tillsvidare, heltid eller deltid enl. ök 

Tillträde
20190201
Kontaktperson
Enhetschef Ico Mojancevski 0410-73 37 94
Fackliga kontakter
www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
20181116 Via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!