Lärare textilslöjd

Smygehamns och Klagstorps rektorsområde. Det är ett rektorsområde med ett stort engagemang och hög måluppfyllelse.
Du kommer att få arbeta i ett härligt gäng som välkomnar förändring, tycker om att möta barn och elever och har nära till skratt!

Arbetsplatsen
Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med engagerade och kompetenta kollegor, stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.
Vi tror också att digitala verktyg är viktiga verktyg i en framgångsrik undervisning. Alla årskurser har således god tillgång till datorer och alla klassrum är utrustade med Smartboards.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som slöjdlärare och tillsammans med övriga pedagoger planera, genomföra och utvärdera verksamheten utifrån våra styrdokument. Vi arbetar aktivt för en god kommunikation mellan skola och hem och informerar regelbundet våra elever och vårdnadshavare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare att undervisa i textilslöjd.
Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du har ett stort engagemang för elevernas lärande och medskapande och är öppen för nytänkande. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens.
Stor vikt kommer läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
30%
Tillsvidareanställning med möjlighet till ökad tjänstgöringshetsgrad. 
Tillträde
8 januari 2019 eller efter överenskommelse

Kontaktperson
Irene Nilsson, rektor 0410-734067
Patrik Johansson, biträdande rektor 0410-734628
http://www.trelleborg.se/facket

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2018-11-28 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!