Timvikarier till Kultur- & fritidsförvaltningen

Vi söker dig som har möjlighet att rycka in på kort varsel och är flexibel med arbetstider. Uppdragen kan komma att gälla både kortare och längre vikariat för ordinarie personal, samt förstärkning vid behov. Arbetet kan ibland innebära fysisk belastning.

Arbetsplatsen
Kultur- & fritidsförvaltningen har hela kommunen som arbetsområde. Vi skapar möjlighet till möten för Trelleborgs ungdomar och vuxna med kultur, evenemang, idrott- och sport som gemensam nämnare.  
Tillsammans levererar vi service både inom den egna förvaltningen men även till andra förvaltningar, gentemot föreningar och övriga besökare på våra anläggningar samt kultur- och konferenscenter. Tjänsten kommer innebära arbete främst på Söderslättshallen, Vångavallen, Parken och stadsparkscenen. 

Arbetsuppgifter
Med hela kommunen som arbetsplats erbjuder vi en omväxlande arbetsmiljö, där såväl arbete utomhus som inomhus förekommer. Du ingår i en arbetsgrupp servicearbetare där din viktigaste arbetsuppgift kommer innebära att arbeta mot Trelleborgs aktiva invånare och ge en god service.
Arbetet som servicearbetare handlar om att kunna arbeta både självständigt och i grupp, ha ett öga för vad som behöver göras och lösa praktiska problem. Mottagande av invånare, skötsel av kommunens olika idrottsanläggningar och sporthallar, samt förberedelser inför konferenser är exempel på vad arbetet kan innebära. Arbetstiden är förlagd såväl vardag som helg, både dag- och kvällstid.


Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har gymnasieutbildning och B-körkort. Vi värdesätter en positiv och engagerad inställning och vill gärna att du som söker tjänsten har ett stort intresse för praktiskt arbete och föreningsliv.
Då du dagligen möter våra föreningar ställer det höga krav på din servicenivå och flexibilitet. Tjänsten förutsätter att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har de IT-kunskaper som krävs för att kommunicera digitalt via e-post och felanmälan samt förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
Inom Trelleborgs kommun arbetar vi aktivt med jämställdhet och eftersträvar en jämn könsfördelning och därför ser vi gärna kvinnliga sökande.
Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Vid behov, allmän visstidsanställning/vikariat.
Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Fredrik Seeger 0410-73 38 59
Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Ansökan
I din ansökan vill vi gärna att du motiverar varför du söker just den här tjänsten hos oss och anger de kvalifikationer som är relevanta för tjänsten.

Sista ansökningsdag: 2018-11-25 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!