Lärare i bild åk 7-9 till Östra skolan

I den här tjänsten undervisar du i bild i årskurs 7-9. Du kommer tillhöra ett arbetslag och även vara mentor till elever.


Om arbetsplatsen
Tänk dig en skola som är öppen för alla. En skola som står för nyfikenhet, nytänkande och närhet. Där varje elev får vara den hen vill vara. Där vi kan utveckla idéer och odla drömmar.

Vi vill göra skillnad och skapa möjligheter. För nutid och framtid. Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna jag kan, jag vill, jag vågar!

Nu söker vi en lärare i bild för årskurs 7-9 på Östra skolan.

Östra skolan ligger i Hudiksvalls östra stadsdel med en fantastisk vy över sjöbodar och hamninlopp. Vi har nära till skidstadion, isbana, motionsspår och fotbollsplaner. I direkt anslutning till skolan har vi också kommunens nya sportpark.

Hos oss möter historia nutid. I vår 100 år gamla skolbyggnad finns ljusa och fina lokaler där alla rum har interaktiva tavlor och annan modern teknik. Vi har ett öppet klimat där vi ständigt arbetar med vår värdegrund. Vi har ofta gemensamma samlingar och här ska ingen känna sig utanför.

Vi vill utveckla vår skola genom att skapa en större lust och nyfikenhet att lära. Det ska ske genom en mer variation av lektioner och undervisning. Vi skaffar oss erfarenhet och får uppslag genom att alla lärare besöker varandra regelbundet, så kallad ”Learning study”. 
Vi är en grund- och grundsärskola med cirka 325 elever, från årskurs 7 till 9. Här är vi tillsammans cirka 40 välutbildade pedagoger. Vi har ett gemensamt café där det finns en heltidsanställd elevassistent.

Arbetsuppgifter
I den här tjänsten undervisar du i bild i årskurs 7-9. Du kommer tillhöra ett arbetslag och även vara mentor till elever.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning
Tillträde inför vårterminen 2019.
Tjänsten omfattar 80-100% sysselsättningsgrad enligt överenskommelse. 
Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Ansökan
Referensnummer:   L 164-2018
Gör ansökan

Övrigt
Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom drygt en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort, som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum.

Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Här får du tillsammans med dina 3 700 kollegor inom 300 olika yrken jobba med det viktigaste att få en hel kommun att fungera. Här kan du påverka nutid och framtid, samtidigt som du gör skillnad i människors vardag. Läs mer om oss som arbetsgivare på www.hudiksvall.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Funderar du på att flytta hit från en annan ort? Vi vet hur stort steget kan vara och därför vill vi som arbetsgivare hjälpa dig på traven. Vi erbjuder 10 000 kr i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar hos oss i minst ett år. Men vi hoppas naturligtvis att du stannar längre än så! Flyttbidraget beskattas av dig som anställd.

Besök gärna www.tillhudiksvall.se, där kan du få hjälp i stort och smått om sådant som rör din flytt och ditt nya liv i Hudiksvalls kommun. Det är en kostnadsfri inflyttarservice från Hudiksvalls Näringslivsbolag AB.

Det är viktigt att du skickar in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb. Inte via e-post eller i pappersformat. Det är för att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och för att möjliggöra god kommunikation med våra sökande.

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls Kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). 
https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.