Klasslärare åk 1-3 alt åk 1-6

Vi söker dig, en driven och engagerad pedagog med behörighet åk 1-3 alt åk 1-6. Du kommer att vara klasslärare och arbeta i arbetslag F-3. 

Arbetsplatsen
Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Vi växer hela tiden och idag kallar över 17 000 invånare någon del av vår kommun hemma. Att ta sig hit är enkelt, både kollektivt och med bil. Det gör oss till ett smart val. 
Hos oss får du cirka 1500 medarbetare. Tillsammans är det vårt jobb att ge alla kommunmedborgare rätt förutsättningar och möjligheter. Det är så viktigt för oss att vi har gjort det till vår policy: "Klippan – en kommun där vi tillsammans skapar goda förutsättningar att växa upp, leva och verka. Här bor och mår vi bra!" 
Tillsammans med vår värdegrund som är Professionalitet, Engagemang och Öppenhet skapar den grunden till hur vi arbetar och hur vi ser på vår organisation. 
Att våra medarbetare ska trivas är viktigt för oss. Du ska känna att du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner. Därför har vi Förmånsklippan som är en portal full med förmåner för anställda i vår kommun. 
För allas trevnad tillämpar Klippans kommun en rökfri arbetstid. 

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter
Välkommen till oss på Snyggatorpsskolan. Vi är en centralt belägen skola i Klippan, endast 10 minuters gångavstånd från tågstationen. Snyggatorpsskolan är en F-9 skola med ca 600 elever. Vi är ett glatt, utvecklingsbenäget gäng med hög trivselfaktor och vi känner att vi gör skillnad för våra elever. 
Vi söker nu dig, en driven och engagerad pedagog med behörighet åk 1-3 alt åk 1-6. Du kommer att vara klasslärare och arbeta i arbetslag F-3. 
Hos oss finns ett nära samarbete mellan pedagogerna åk 1-3, förskoleklasspedagogerna och fritidshemmets personal. 

Vi vill att undervisningen ska vara rolig och inspirerande för eleverna och du som lärare erbjuds stor flexibilitet kring innehållet. Vi ser alltid till helheten och utgår från varje barns behov. För den med rätt kompetens och intresse finns det goda möjligheter att utvecklas i uppdraget. Här får du som pedagog stora möjligheter att vara med och påverka ditt arbete och utvecklas i yrkesrollen. 
Hos oss är den digitala utvecklingen viktig. Du kommer till lokaler där alla klassrum är utrustade med aktivboards. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som: 
-är utbildad lärare med legitimation 
-brinner för pedagogik och undervisning 
-har en helhetssyn på barns utveckling och lärande 
- är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. 
-är modig och vågar misslyckas 

Du som har en helt ny examen är självklart varmt välkommen att söka. 

Övrigt
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. 

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. 

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lön
Månadslön.
Omfattning/Varaktighet
Heltid, Tillsvidare
Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt ö.k

Kontaktpersoner
Sebastian Magnell , Bitr. rektor
Telefon 0435-28350
E-post sebastian.magnell@ klippan.se
Sabine Boije , Rektor
Telefon 0435-28823
E-post sabine.boije@klippan.se

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000


Ansökan
Ange referens: A824507 (Snygga)
Sista ansökningsdag: 2018-11-18
Arbetsgivare
Klippans kommun 
Barn- och utbildningsförvaltningen - Verksamhetsområde Grundskola och Fritidshem