Förskolechef/ chef pedagogisk omsorg

Vi söker dig som brinner för att, i nära samarbete med områdets rektor och förskolechefen för områdets två andra förskolor, göra barns och elevers utveckling till den bästa tänkbara!

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme.
Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. Vi är även stolta över att ha placerat oss på Karriärföretagens topp 50 över mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor i Sverige 2016.
ARBETSUPPGIFTER
Barn och medarbetare söker förskolechef/ chef pedagogisk omsorg till Stenviks förskola, öppna förskolan och dagbarnvårdarna. Du ansvarar för Stenviks förskola där också kommunens omsorg på obekväm arbetstid bedrivs, öppna förskolan som är en del i familjecentralen och kommunens två dagbarnvårdare.
Vi söker dig som brinner för att, i nära samarbete med områdets rektor och förskolechefen för områdets två andra förskolor, göra barns och elevers utveckling till den bästa tänkbara! Du behöver ha förmågan att få människor i din omgivning att utvecklas och viljan att, tillsammans med kollegor, medarbetare, barn och föräldrar, fortsätta arbetet med att göra Oxelösunds förskola och skola till en av Sveriges bästa! Månadslön, individuell lönesättning. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
KVALIFIKATIONER
Du har en god strategisk blick för verksamheten med förmåga att åstadkomma konkreta resultat, följa upp och utvärdera. Du utövar ett tillitsfullt, situationsanpassat och tydligt ledarskap med höga förväntningar på dina medarbetare. Du har modet att delegera och att fatta erforderliga beslut. Du har pedagogisk högskoleutbildning. Du har god kommunikativ förmåga. Du är väl förtrogen med styrdokumenten och har förmågan att skapa förståelse och motivation för verksamhetens uppdrag. Du har ett helhetsperspektiv på barnet, medarbetaren och verksamheten. Du håller dig omvärldsorienterad och är en driven ledare i förändringsprocesser. Du har genomgått eller är beredd att genomgå den statliga rektorsutbildningen.
ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller att förutsättningarna för rekryteringen ändras. Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Då Oxelösunds kommun ingår i finskt förvaltningsområde, ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt. Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.

Arbetslivserfarenhet
 Förskolechef: erfarenhet efterfrågas
Om lön
Enligt avtal.
Om anställningsvillkor
Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträdesdatum efter överenskommelse.
Arbetsgivarens webbplats http://www.oxelosund.se

Kontaktinformation
Kontaktpersoner
Mikael Wallström, Utbildningschef, Telefonnummer: 0155-38505
Företagets adress
61381 Oxelösund
Postadress
Oxelösunds kommun, Utbildningsförvaltningen
Oxelösunds kommun
61381 Oxelösund

Sök jobbet senast 20 november 2018
Ange referens 
A824630 - 2018.