100 % Resurspedagog till Dalslundskolan F-3

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ser möjligheter även när något är svårt. Du har en uttalat god samarbetsförmåga, är lyhörd och klarar av att vara lugn i stressiga situationer, är flexibel och lyhörd för både barn, föräldrar och kolleger. 

Om arbetsplatsen
Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete. 

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Åkarp är ett litet samhälle med närhet till Malmö och Lund samt Alnarps inspirerande naturmiljö. Åkarp har goda kommunikationer med buss och tåg. 
Dalslundskolan F-3 är en två- parallellig F-3 skola i Åkarp med cirka 200 elever, fördelade på 8 åldershomogena klasser, samt fyra fritidshemsavdelningar.
Vi erbjuder dig att vara med på en utvecklingsresa där kvalitet är nyckelordet och arbetet bedrivs på ett lustfyllt och inspirerande sätt.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är positiv och engagerad och som vill vara ett stöd till någon eller några av våra elever. Du trivs med att arbeta enskilt med elev såväl som att arbeta med eleven i klassrummet. Att finnas som ett stöd på raster och på fritids ser du som en självklarhet. 
Du kommer att ingå i ett arbetslag med lärare, fritidspedagoger och förskollärare där var och ens uppdrag är lika viktigt och där helheten för barnen prioriteras. Den psykosociala arbetsmiljön skall bygga på öppenhet, samarbete och nyfikenhet. Du har mycket energi och ett stort engagemang för uppdraget att skapa en trygg miljö för barnen i skolan. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom barnomsorg och skola.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete samt ser det som en merit om du har utbildning inom elevhälsovård. Du ska ha hjärtat på rätta stället och ha ett professionellt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningens omfattning
Enligt överenskommelse.
Referensnummer:   A823350
Tillsvidareanställning
Heltid
Antal tjänster: 1

Kontaktperson
Pontus Simon
TF rektor 040-625 63 17 Pontus.Simon@burlov.se

Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Medborgarservice
040-625 60 00

Övrigt
Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Tjänsten tillsätts i mån av att den inte behöver tas i anspråk för lärare redan anställd i kommunen. 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller skolbarnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. 

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.