Skolsköterska 100% Tågarpskolan

Nu finns möjlighet till en spännande tjänst för dig som vill arbeta i en organisation där du kan göra skillnad. Du har tillsammans med dina kolleger goda möjligheter att utveckla skolsköterskans roll, arbetssätt och samverkansformer med våra skolor.

Om arbetsplatsen
Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete. 

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter
Vi fortsätter vår medvetna satsning att utveckla arbetet gällande elevhälsans medicinska insatser, EMI som ingår i den centrala elevhälsan och söker en ny kollega till vår grupp.

Tjänsten på 100 % är placerad på Tågarpskolan, en av våra Åk F-6 i Arlöv med cirka 300 elever. Förutom att ansvara för insatserna på din skola kommer du tillsammans med övriga skolsköterskor göra olika i uppdrag på kommunens skolor.
Du är en viktig profession i skolans elevhälsoteam som arbetar för att ge våra elever en god hälsa och lärmiljö på både individ- grupp och organisationsnivå. 

Du arbetar främst förebyggande och främjande med bland annat hälsosamtal, riktade hälsokontroller samt vaccinationer enligt Socialstyrelsens riktlinjer, lagar och förordningar samt övriga styrdokument för skolverksamheten. 

Skolsköterskorna i kommunen träffas regelbundet tillsammans med medicinskt ledningsansvarig skolsköterska och verksamhetschef för elevhälsan. 

Uppdraget innebär dokumentation i nätbaserad skolhälsovårdsjournal, PMO. 

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med specialist utbildning hälso- och sjukvård för barn och ungdom 60 hp, distriktssköterska 75 hp eller skolsköterskeprogrammet högskolan Skövde 60 hp.
Arbetet som skolsköterska kräver god planeringsförmåga, struktur och förmåga att flexibelt samarbeta kring elever på kort och lång sikt.

Anställningens omfattning
Tillträde enligt överenskommelse.
Referensnummer:   A822054

Tillsvidareanställning
Heltid
Antal tjänster: 1

Kontaktpersoner
Marie Mårtensson
chef centrala elevhälsoteamet 040-625 61 51marie.martensson@burlov.se
Paula Jacobsen
skolsköterska med medicinskt ledningsansvar 040-625 64 58 paula.jacobsen@burlov.se

Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Medborgarservice
040-625 60 00

Övrigt
Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kunna erbjudas tjänst som skolsköterska krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregister som kan beställas via polisen.se samt uppvisande av dokumentation för legitimation sjuksköterska och specialist utbildning.