Biståndshandläggare LSS

Individ och familjeomsorgen befinner sig i en nystartsfas och vi arbetar med helhetssyn där alla olika enheter samarbetar för att på bästa sätt hjälpa klienterna vidare. Vi söker nu en biståndshandläggare LSS till biståndsenheten. Biståndsenheten består av biståndshandläggare med ansvar för myndighetsutövning inom omsorg om funktionshindrade och äldreomsorg. Biståndsenheten ingår i som en del i Individ- och familjeomsorgsverksamheten som leds av IFO-chef.

Arbetsplatsen
Vansbro kommun med ca 6 800 invånare. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang. 

Arbetsuppgifter
Tjänsten som biståndshandläggare LSS innefattar sedvanliga handläggningsuppgifter. Du arbetar självständigt i en grupp med kunniga, erfarna biståndshandläggare. Arbetet innebär samarbete både inom gruppen och med andra yrkesroller och samverkansparter. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på människan och bemöter individen med utgångspunkt i att stärka den egna förmågan.

Kvalifikationer
Vi vill att du har en högskoleutbildning från socionomprogrammet/sociala omsorgslinjen eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. 

Du bör ha erfarenhet av arbete inom LSS området. Du behöver vara initiativrik, utåtriktad, flexibel och ansvarsfull samt ha lätt att samarbeta. Du kan arbeta självständigt och din kommunikationsförmåga i svenska språket är god i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Erfarenhet av att arbeta i verksamhetssystemet Treserva är meriterande. Körkort är ett krav. 

Övrigt
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referens personer i ansökan. 

Anställningsintervjuer kan komma att genomföras innan ansökningstidens slut. 

Vansbro kommun har rökfri arbetstid. 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid:
Dagtid. 
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal platser: 1
Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer: A822788
Sista ansökningsdatum: 2018-11-18

Kontaktpersoner
Elisabeth Hekkala
Socialchef
0281-75155
elisabeth.hekkala@vansbro.se

Fackliga representanter:
Emma Hogander
Vision
0281-75 000 vx
emma.hogander@vansbro.se

Sara Larsson
SSR Akademikerna 
0281-75160
sara.larsson@vansbro.se