Musiklärare

 Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?
Just nu söker vi en musiklärare!

Arbetsplats
Ljusdals kommun är belägen i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.

Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?
 
Vi på Stenhamreskolan och Tallåsens rektorsområden söker dig som vill arbeta med musikundervisning för yngre åldrar, samt på en skola där vi jobbar i mindre arbetslag och team. Vi driver ett engagerat elevhälsoarbete där stödfunktioner som specialpedagoger, speciallärare, elevhandledare och SVA-lärare har ett nära samarbete med klasslärare/mentor.

Arbetsuppgifter
Musikundervisning i årskurs 3-6.

Kvalifikationer/utbildning
Lärarutbildning i Musik. 

Övrigt
Intervjuer kommer att ske löpande

Varaktighet och Sysselsättningsgrad
Vikariat på 55 procent.
Tillträde 20190102.
 
Vikariatet är för en sjukskrivning och längden styrs därmed av hur länge sjukskrivningen vara, samt hur behovet ser ut i resten av rektorsområdet.  Därmed finns det inget satt slutdatum för vikariatet i dagsläget.  

Upplysningar lämnas av
Rektor Stina Björk, 070-190 63 36.
Fackliga kontaktpersoner
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln, 0651-180 00.

Sista ansökningsdag
2018-11-17

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. 

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.