Lärare Svenska/Engelska

Du ska undervisa i svenska och engelska på skolan med det arbete som tillhör detta. Du ska kunna ha föräldramöten och utvecklingsamtal och andra föräldrakontakter. Du kommer att vara placerad i ett arbetslag, men kommer även undervisa i andra arbetslag efter behov.

Om arbetsplatsen
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. 

Mackleanskolan är Skurups Kommuns största 7-9 skola. Vi arbetar i åldershomogena arbetslag där lärarna mestadels undervisar i det arbetslag de tillhör och eleverna till största delen har sin undervisning i de korridorer som tillhör arbetslaget.
Arbetsuppgifter
Du ska undervisa i svenska och engelska på skolan med det arbete som tillhör detta. Du ska kunna ha föräldramöten och utvecklingsamtal och andra föräldrakontakter. Du kommer att vara placerad i ett arbetslag, men kommer även undervisa i andra arbetslag efter behov.

Kvalifikationer
Vi arbetar med eleven i centrum och arbetar för att alla elever ska ha betyg i alla ämnen. Nu behöver vi förstärkning från dig som har stort elevengagemang, ser till elevens bästa och kan samarbeta med människor med olika kompetenser för att lyckas lotsa eleverna med goda resultat. 

Du ska vara behörig att undervisa i svenska och engelska för årskurserna 7-9 och dessutom vara flexibel och positiv till att samarbeta med andra ämnen och kompetenser.

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid
100%
Tillträde snarast. 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Ansökan
Ansök senast: 2018-11-18
Referensnummer: A823896

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt
Kontaktperson
Mikael Persson, Bitr. Rektor
0411-536370

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.