Undersköterskor till hemvård Söder


Att arbeta med vård och omsorg är ett viktigt arbete. Det innebär för hemtjänsten att arbeta i den enskildes hem med att utföra de insatser som behövs för att de ska få den omvårdnad och det stöd som behövs för att klara sin vardag. Att arbeta med äldreomsorg innebär att ”göra skillnad”. 

Omvårdnadspersonal Hemtjänsten i Hallsbergs kommun är indelad i fyra grupper med utgångspunkt centrala Hallsberg. Vi står nu inför en del personalomsättning och för att möta behovet av personal behöver vi nu nya medarbetare.
Därför söker nu Hemvård/hemtjänsten enhet Söder undersköterskor, gärna med erfarenhet av omvårdnad.
Att arbeta med vård och omsorg är ett viktigt arbete. Det innebär för hemtjänsten att arbeta i den enskildes hem med att utföra de insatser som behövs för att de ska få den omvårdnad och det stöd som behövs för att klara sin vardag. Att arbeta med äldreomsorg innebär att ”göra skillnad”. 

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande omvårdnadsutbildning.
Erfarenhet av att arbeta med äldreomsorg är meriterande. 
Socialförvaltningen arbetar med den ”nationella värdegrunden för äldre” vilket innebär att du ska ha ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga både med vårdtagare, närstående, arbetskamrater och team.
Erfarenhet av hemsjukvård och delegering på sedvanliga sjukvårdsuppgifter är meriterande.

Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Anställningsintervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Anställningsform:
Tillsvidaretjänster, 3 st 100% dag,kväll och helg.

Vi undanber oss all inblandning av rekryteringsföretag. 
 
Körkort klass B - Bil.
 
Varaktighet/ArbetstidArbetsgivare
Heltid
TillsvidareHallsbergs kommun
 
LönPostadress
Månadslön 
Västra Storgatan 14
69480 HALLSBERG
 
Ansökan 
Sista ansökningsdag: 2018-11-05
Ange referens:
Ref nr SAF 188/2018
 
Kontaktpersoner
Enhetschef Jannike Jansson-Hammargren, 0582-685000Fackliga kontaktpersoner
- Kommunal -, 0582-68 50 53