Måltidsbiträde/kock 63%

Som måltidsbiträde/kock arbetar du med beredning av sallad, diskning egenkontroll med dokumentation, arbete i matsal samt övrigt förekommande uppgifter inom kök


Som medarbetare i Hallsbergs kommun är du varje dag med och formar vår service för våra medborgare i kommunen. Måltidsavdelningen omfattar skola, gymnasium, omsorg och förskola. Uppdraget bygger på värdegrunderna att kunna förmedla glädje, att vara drivande och att vara öppen mot de människor som vi möter som medborgare, gäster och övriga i vår organisation i kommunen. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen att göra skillnad. 

Arbetsuppgifter
Som måltidsbiträde/kock arbetar du med beredning av sallad, diskning egenkontroll med dokumentation, arbete i matsal samt övrigt förekommande uppgifter inom kök. Din uppgift är att ge god service.

Kvalifikationer
Vi söker dig som kan ta ansvar, är självgående, tål stress och är villig att lära nytt, tänka nytt och vill vara en del av ett större sammanhang. Du är uppriktigt flexibel och vet att alla uppgifter stora som små är minst lika viktiga i ett större sammanhang. Du förväntas ha en väl utvecklad servicekänsla och att du är en social, glad och positiv person. 

Du har en utbildning inom storkök eller att du har en annan utbildning som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Vi ser att du även har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt datorvana. 
Det är viktigt att du känner engagemang i ditt arbete oavsett om du arbetar ensam eller samarbetar i grupp. Erfarenhet inom yrket är meriterande men vi fäster även stor vikt vid personlighet och attityd.

Vi undanber oss samtal från annonsörer eller andra försäljare. Beslut om annonsering har tagits.

Varaktighet, arbetstid
Deltid 63 %, tillsvidaretjänst med tjänstgöring måndag-fredag.

Varaktighet/ArbetstidArbetsgivare
Deltid
TillsvidareHallsbergs kommun
 
LönPostadress
Månadslön 
Västra Storgatan 14
69480 HALLSBERG
 
 
Ansökan 
Sista ansökningsdag: 2018-11-09
Ange referens:
Ref nr DOS 187/2018
 
Kontaktpersoner
Kökschef Christian Björk, 0582-685222
Kostchef Carita Prim, 0582-685000Fackliga kontaktpersoner
Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcent Hallsbergs Kommun, 0582-68 50 00