Elevcoach Peterslundsskolan, vikariat

Som elevcoach arbetar du med eller flera elever som är mer eller mindre knutna till Studiegården. Du stöttar eleverna i att nå sina kunskapsmål samt i det sociala samspelet.

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme.
Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. Vi är även stolta över att ha placerat oss på Karriärföretagens topp 50 över mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor i Sverige 2016.

ARBETSUPPGIFTER
Peterslundsskolan har denna höst startat upp en studiegård där eleverna kan få extra stöd i sitt lärande under en kortare eller längre tid. Som elevcoach arbetar du med eller flera elever som är mer eller mindre knutna till Studiegården. Du stöttar eleverna i att nå sina kunskapsmål samt i det sociala samspelet. Du följer elever i klass, i studiegården och på raster. En mindre del av din tjänst ligger också på fritids. Alla elever tillhör sina ordinarie klasser och tillsammans med klasslärare, studiegårdens ansvarspedagog, elev och vårdnadshavare gör man en plan för hur mycket tid eleven ska vara i klass och hur mycket tid eleven ska tillbringa i Studiegården.
KVALIFIKATIONER
Vi söker en elevcoach med engagemang och ett stort hjärta för att arbeta med studiegårdens elever. Du har en stor samarbetsförmåga, erfarenhet och kunskap av elever med NPF. Du är också flexibel och har en förmåga att variera och anpassa undervisningsmetoder för att möta eleverna på bästa sätt.
Meriterande är om du har arbetat med elever i behov av särskilt stöd, och har en förmåga att arbeta strukturellt. Du är van vid ett tätt samarbete med undervisande lärare.
ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller att förutsättningarna för rekryteringen ändras. Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.
Då Oxelösunds kommun ingår i finskt förvaltningsområde, ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt. Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.

Arbetslivserfarenhet
 Elevassistent: erfarenhet efterfrågas
Om lön
Enligt avtal.
Om anställningsvillkor
Heltid / deltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde så snart som möjligt, vikariatet kan komma att förlängas., upphör: 2019-06-12 .

Kontaktinformation
Kontaktpersoner
Kamilla Ålund, Administratör Peterslundsskolan, Telefonnummer: 0155-38607kamilla.alund@oxelosund.se
Fackliga kontaktpersoner
Fackliga företrädare når du via Kommuncenter, te, Telefonnummer: 0155-380 00

Företagets adress
61381 Oxelösund
Postadress
Oxelösunds kommun, Utbildningsförvaltningen
Oxelösunds kommun
61381 Oxelösund

Sök jobbet senast 15 november 2018
Ange referens 
A822476 - 2018 - Kopia.