Arbetsterapeut/Specialpedagog till Bromangymnasiet

Bromangymnasiet är en skola med 1300 elever. Vi har ett brett utbud av utbildningar och gott samarbete med näringslivet på orten samt flera internationella utbyten och projekt. Kompetenta och engagerade lärare, trygg och trivsam miljö och bra lokaler är några av de saker som våra elever brukar lyfta fram när de pratar om sin skola. 

Om arbetsplatsen
Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum. 

Lärarförvaltningen söker: En arbetsterapeut/specialpedagog till Bromangymnasiet. 

Vår verksamhetsidé är att alla barn, unga och vuxna ska känna "Jag kan, jag vill, jag vågar. Med glädje, engagemang, delaktighet och på vetenskaplig grund öka kunskaper, kreativitet, utveckling och lust att lära" 

Vi har legitimerade lärare, men vi behöver fler. Vi behöver dig. 

Hos oss finns det möjlighet att utvecklas och växa i rollen som lärare och därför erbjuder vi bland annat möjligheten att bli förstelärare och lektor. Vi har mentorer för nyexaminerade lärare. 

Flyttar du från annan ort till oss erbjuder vi 10 000 kronor i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar din legitimation (eller ditt examensbevis tillsammans med bevis på att du har ansökt om legitimation) och stannar minst ett år. Men vi hoppas naturligtvis att du vill stanna hos oss i många år. 

Vi fortsätter att skapa en skola för alla – vill du vara med?

Arbetsuppgifter
Anpassningar och andra vanligen förekommande arbetsuppgifter för arbetsterapeut/specialpedagog.

Kvalifikationer
Behörig och legitimerad arbetsterapeut eller specialpedagog.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning
Tillträde:   2019-01-07
Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Referensnummer:   L 166-2018

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Flyttbidraget på 10 000 kronor beskattas av den anställde.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se

Varmt välkommen med din ansökan! 

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls Kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Du kan läsa mer här:
https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html