Undersköterska

Hemvården Centrum Väst har ett varierande arbetsområde, vårt område sträcker sig från CB Friisgatan till Albäcksskogen utmed Stavstensvägen. Vi arbetar efter målet att våra kunder skall uppleva trygghet, trivsel och hög kvalité i sitt liv och boende. Det är viktigt för oss att kunden känner sig delaktig i utformningen av den hjälp de får av oss och är i behov av.
Att i största möjliga mån gynna ett samarbete i planeringen tillsammans med både kund och deras anhöriga är av stor betydelse.
Öppenhet, Respekt och Ansvar är gemensamma värderingar i arbetsgruppen.

Arbetsuppgifter
Hjälpa och stötta i det egna hemmet. Att tillsammans med kunden planera hur den beviljade hjälpen skall utföras. Du skall få kunden att vilja sträva efter självständigt liv, du skall förstå vikten av endast utföra hjälp till självhjälp. Ge en god service i hemmet. Möjliggöra för personer med hjälpbehov att kunna välja få bo kvar hemma med upplevd trygghet och kvalité. Din arbetstid kommer att förläggas dagtid, ett antal kvällar i månaden samt du arbetar varannan helg.

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning, omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från arbete inom äldreomsorgen är meriterande. Att både kunna arbeta självständigt och samtidigt vara en god samarbetspartner i arbetsgruppen. Du har erfarenhet, starkt engagemang och målfokus. Du har positiv inställning till samarbete, trivs när tempot varierar och behåller lugnet när tempot är högt. Du får energi av ständiga utmaningar och du trivs inom äldreomsorgen. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi önskar en kollega som ser möjligheter istället för hinder och som vet vikten av att sätta kunden i fokus. Att förhålla dig professionellt i möten med såväl kunder, anhöriga och kollegor faller dig naturligt. Att följa gällande rutiner och riktlinjer är en självklarhet för dig.
Att du kan cykla är ett krav.

Arbetstid/varaktighet
Visstidsanställning 6 månader med möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning.
Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse

Kontakt
Anja Robertsson, Enhetschef
För information: 0410-733980
Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2018-11-16 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!