Boendestödjare

Vi erbjuder ett utvecklande arbete för dig som kan samarbeta med andra, hitta lösningar på problem och tänka ut bra strukturer för skapa ett så bra liv som möjligt för brukaren. Du kommer ingå i ett arbetslag med andra boendestödjare.

Om arbetsplatsen
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. 

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. 
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet. 

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid. 

Arbetsuppgifter
Ditt arbete som boendestödjare är att i brukarens vardag ge stöd, service och omvårdnad i eget boende, så att de kan leva så självständigt liv som möjligt utifrån uppgjorda mål och överenskommelser i en genomförandeplan. Du arbetar till stor del ensam med brukaren i dennes hem eller ute i samhället.
Vi har fokus på återhämtning och arbetar med att tillämpa arbetssättet case management där fokus ligger på att arbete med den friska sidan hos brukaren utifrån individens behov, önskemål och förutsättningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning som undersköterska med inriktning psykiatri eller stödpedagog med inriktning psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Körkort krävs.

Rekryteringen sker fortlöpande.
Tjänsten är på 100% och kan inneha helgtjänstgöring.

Anställningens omfattning
Tillträde:   2019-01-07
Tillträde efter överenskommelse.
Tillsvidare.
Referensnummer:   356.18
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Schema.

Övrigt
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen. 

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.