Undersköterskor till hemvård Norr

Nu söker vi undersköterskor till vår arbetsplats! Vi som vill arbeta med dig är enhetschef, sjuksköterskor, undersköterskor och arbetsterapeuter. Du kommer att arbeta i en trevlig grupp där vår värdegrund är en av grundstenarna i vårt bemötande.

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare.

Nu söker vi undersköterskor till vår arbetsplats! Vi som vill arbeta med dig är enhetschef, sjuksköterskor, undersköterskor och arbetsterapeuter. Du kommer att arbeta i en trevlig grupp där vår värdegrund är en av grundstenarna i vårt bemötande.
Hemtjänsten i Hallsbergs kommun är indelad i fyra grupper med utgångspunkt i Vretstorp, Hallsberg och Pålsboda. Hemtjänstgruppen har sina lokaler på Knuten där det även finns en dagvårdscentral.
Huvudsakliga arbetsuppgifter - Ge personlig omvårdnad och service utifrån brukarens individuella behov och din kompetens - Arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt - Dokumentera i våra verksamhetssystem för att säkra trygg och kvalitativ omvårdnad till hyresgästen - Samverka med arbetsterapeut och sjuksköterska utifrån brukarens behov - Tillsammans med resten av arbetsgruppen ska du vara delaktig i att utveckla arbetssätt och metoder inom enheten Socialförvaltningen arbetar med den nationella värdegrunden för äldre vilket innebär att du ska ha ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga med vårdtagare, närstående, arbetskamrater och teamet.

Kvalifikationer: Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande omvårdnadsutbildning som bedöms likvärdig.

Erfarenheter: Du bör ha erfarenhet av att arbeta utifrån personcentrerad omvårdnad. Som undersköterska i hemtjänsten arbetar man nära den boende. Vi arbetar för en lugn och trevlig vardag med varje enskild individ i centrum. Du bör ha erfarenhet av arbete i vård och omsorg och även erfarenhet av att arbeta utifrån delegering på sedvanliga sjukvårdsuppgifter. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.
En tjänst är tillsvidare på 100%. En tjänst är vikariat på 75% i 6 månader Tillträde: 190101 eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att hållas löpande under rekryteringstiden. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Arbetslivserfarenhet
 Undersköterska, hemtjänst och äldreboende: erfarenhet efterfrågas
Om lön
Månadslön
Om anställningsvillkor
Heltid Tillsvidare

Arbetsgivarens webbplats
 http://www.hallsberg.se

Kontaktinformation
Kontaktpersoner
Enhetschef Maj Pettersson, Telefonnummer: 0582-685502
Fackliga kontaktpersoner
- Kommunal -, Telefonnummer: 0582-68 50 53
Företagets adress
Västra Storgatan 14
Postadress
Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480 HALLSBERG

Sök jobbet senast 31 oktober 2018
Ange referens
 Ref nr SAF 185/2018.