Resurs med barnskötarutbildning till förskola

Du kommer arbeta som resurs på Piraten där du tillsammans med övriga i arbetslaget ser möjligheter snarare än hinder i verksamheten. Som en kollega arbetar du utifrån förskolans läroplan och tillsammans med arbetslaget planerar, genomför och utvecklar du den pedagogiska verksamheten för barnet. Tillsammans skapar vi en trygg, rolig och lärorik förskola för alla barn.

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme.
Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. Vi är även stolta över att ha placerat oss på Karriärföretagens topp 50 över mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor i Sverige 2016. Ramdalens förskola ligger bredvid Ramdalsskolan och består av Skattkistan där våra yngsta barn vistas i två grupper, Guld- och Silverpengen, och Piraten där de äldre barnen tillbringar sin tid i Gula, Blå eller Röda gruppen.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta som resurs på Piraten där du tillsammans med övriga i arbetslaget ser möjligheter snarare än hinder i verksamheten. Som en kollega arbetar du utifrån förskolans läroplan och tillsammans med arbetslaget planerar, genomför och utvecklar du den pedagogiska verksamheten för barnet. Tillsammans skapar vi en trygg, rolig och lärorik förskola för alla barn. Vår verksamhet genomsyras av ett positivt synsätt och vi har en stark tilltro till barnens kompetenser. Vi är medupptäckare i barnens vardag och bemöter varje individ med respekt. Som medarbetare hos oss har du ett professionellt och serviceinriktat förhållningssätt i alla kontakter.
KVALIFIKATIONER
Du är utbildad barnskötare, gärna med erfarenhet av ett inkluderande arbetssätt. Vi ser gärna att du har kunskap om AKK, Alternativ och Kompletterande Kommunikation då TAKK (tecken som stöd) och bildstöd används i verksamheten. Du är ansvarstagande och engagerad i barnets, din egen och förskolans utveckling. Du har ett professionellt och serviceinriktat förhållningssätt i mötet med barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen att bli en av oss! Vi ser fram emot din ansökan.
ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal. Rekrytering sker kontinuerligt varvid dessa tjänster kan tillsättas före annonsens utgång. Rekryteringsbehovet kan ändras utifrån förändringar i verksamheten. Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Då Oxelösunds kommun ingår i finskt förvaltningsområde, ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt. Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.

Arbetslivserfarenhet
 Barnskötare: erfarenhet efterfrågas
Om lön
Enligt avtal.
Om anställningsvillkor

Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde: 181201, upphör: 2019-05-31 .

Kontaktinformation
Kontaktpersoner
Charlotte Axelsson, Förskolechef, Telefonnummer: 0155 - 386 11
Fackliga kontaktpersoner
Fackliga företrädare når du via Kommuncenter, te, Telefonnummer: 0155-380 00
Företagets adress
61381 Oxelösund
Postadress
Oxelösunds kommun, Utbildningsförvaltningen
Oxelösunds kommun
61381 Oxelösund

Sök jobbet senast 11 november 2018
Ange referens
  A821039 - 2018.