Enhetschef till korttidsavdelning

En av våra enhetschefer går vidare till nya utmaningar och vi söker därför en ny enhetschef till vår korttidsavdelning/särskild boende. 
Ditt uppdrag är att leda, planera, samordna och följa upp verksamheten. Som enhetschef arbetar du i en målstyrd organisation med brukaren i fokus.

En av våra enhetschefer går vidare till nya utmaningar och vi söker därför en ny enhetschef till vår korttidsavdelning/särskild boende. 
Att arbeta med vård och omsorg i äldreomsorgen är komplext och vi söker därför dig som är engagerad, kompetent och erfaren och som vill fortsätta att arbeta med kvalité och utveckling i vår äldreomsorg.

Enheten består av en korttidsavdelning med 11 platser och ett särskilt boende med 10 lägenheter, som är placerat bredvid varandra i centrala delar av Hallsberg, ca 10 minuters gångväg från tågcentralen. Arbetsgruppen består av duktiga medarbetare som arbetar med stort brukarfokus och högt engagemang. 

Hallsberg är en växande kommun med goda kommunikationer som gör det enkelt att pendla till och från jobbet..

Att ha personal som trivs är viktigt för oss, därför erbjuder vi dig som anställd i Hallsbergs kommun: 
- Individuellt anpassad introduktion
- Individuell och konkurrenskraftig lön
- Friskvårdsbidrag
- Möjlighet att hyra förmånscykel och personalbil
- Möjlighet till semesterväxling

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att leda, planera, samordna och följa upp verksamheten. Som enhetschef arbetar du i en målstyrd organisation med brukaren i fokus. Du arbetar för att nå uppsatta mål samt bidra till utveckling tillsammans med dina medarbetare och dina kollegor. Du har ansvar för arbetsmiljö, ekonomi och resultat. Du ingår i områdeschefens ledningsgrupp tillsammans med andra enhetschefer.

Kvalifikationskrav
Högskole-/universitetsutbildning, eller annan utbildning som är relevant för att kunna leda verksamheten. Gärna dokumenterad chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. Kunskap i och erfarenhet av arbete inom äldreomsorg samt mycket god organisationsförmåga. Tidigare erfarenhet av dokumentation och schemaläggning är önskvärt. 

Det är viktigt att du är resultatorienterad och initiativtagande med ett strategiskt och brett perspektiv på frågorna. Som ledare är du kommunikativ med förmåga att coacha och inspirera dina medarbetare att nå uppsatta mål. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av kreativitet och innovativa lösningar. Som person är du trygg, har självinsikt och mod att agera utifrån verksamhetens behov. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har god förmåga att möta och samverka med andra. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
 
Körkort klass B - Bil.
 
 
Varaktighet/ArbetstidArbetsgivare
Heltid
TillsvidareHallsbergs kommun
 
LönPostadress
Månadslön 
Västra Storgatan 14
69480 HALLSBERG
 
 
Ansökan 
Sista ansökningsdag: 2018-10-29
Ange referens: Ref nr SAF 182/2018
 
Kontaktpersoner
Områdeschef Clary Starck, 0582-68 53 57
Fackliga kontaktpersoner
Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcent Hallsbergs Kommun, 0582-68 50 00