Rörläggare

Arbetsuppgifter
Rörläggning samt drift- och underhållsarbeten på Ystads ledningsnät. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i grupp. I tjänsten ingår beredskap enligt schema.

Kvalifikationer
Du som söker har lägst gymnasieutbildning inom bygg/anläggning eller praktisk erfarenhet av rörläggnings- och anläggningsarbete. Om du har datorvana är det en fördel. Stor vikt kommer att fästas vid dina personliga egenskaper såsom social kompetens och samarbetsförmåga. Behörighetsutbildning i Arbete på väg är önskvärd. 
B-körkort fordras.

Anställningens omfattning
Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.
Ansökan
Referensnummer:   349.18
Lön
Löneform: Månadslön.
Anställning
2
Arbetstid: Dagtid.
Beredskapsschema

Övrigt
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen. 

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.