Projekttekniker, Fiber

I din roll som projekttekniker arbetar du främst i affärsområdet Bredband i en projektstödjande funktion. Du kommer arbeta tätt tillsammans med projektorganisationen som består av egen och extern personal.

Om arbetsplatsen
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. 

Skurups Elverk AB är ett av Skurups kommun helägt bolag med verksamhet inom elnät och bredband. Elnätsverksamheten överför 70 GWh per år med koncessionsområdet Skurups tätort. Bredbandsverksamheten bygger ett kommuntäckande fibernät.

Arbetsuppgifter
I din roll som projekttekniker arbetar du främst i affärsområdet Bredband i en projektstödjande funktion. Du kommer arbeta tätt tillsammans med projektorganisationen som består av egen och extern personal. Rollen är bred och kommer att förändras i takt med att utbyggnadsprojektet övergår till ett kommuntäckande fibernät. 
Ditt arbete kommer innebära en del kundkontakt per telefon, mail och på fält, därför söker vi dig som är social och utåtriktad med ett sinne för service.

Kvalifikationer
Vi söker en person med tydlig, strukturerad och social läggning i kommunikation med kunder och samarbetspartners. Erfarenhet av att arbeta i AutoCAD är meriterande. 
Du har tidigare erfarenhet från anläggning och/ eller planering av fibernät och gärna bransch- och materialkännedom. 
Skyldighet att delta i eventuell beredskap ingår i tjänsten. 

Skurups Elverk har ambitionen att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 
B-körkort är ett krav.
Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Provanställning kan komma att tillämpas.
Ansökan
Ansök senast: 2018-11-15
Referensnummer: A819811


Kontakt
Kontaktperson
Stefan Möller, Elverkschef
0411-536104

Facklig företrädare
Fackliga representanter nås via kommunens växel
0411-53 60 00

Övrigt
Då personen som ska tillträda kommer ha tillträde till säkerhetsklassade anläggningar kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret innan anställning påbörjas. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.