MA/NO lärare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?

Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning på skolan och söker nu en matematik/no-lärare till Transtenskolan.

Transtenskolan har drygt 350 elever och är belägen i centrala Hallsberg med närhet till en grönskande miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Med tåg från Örebro tar det endast 15 minuter.
Transtenskolan är en skola i förändring, där målet är en skola som utvecklar nyfikna och entusiastiska elever. Vi arbetar aktivt för att skapa en röd tråd genom elevens vardag, där alla tar ett gemensamt ansvar för skolans miljö och trivsel. I undervisningen på Transtenskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. För att i vidare utsträckning kunna utvecklas till en skola i tiden, genomför Hallsbergs kommun en stor IT-satsning vilket innebär att varje elev på Transtenskolan har tillgång till läsplatta. Kommunen har stärkt det nära ledarskapet. Det innebär att varje skolenhet har ett antal utvecklingsledare (arbetslagsledare) som tillsammans med rektor bildar enhetens ledningsgrupp. Utvecklingsledarna har tid som motsvarar 20% var för uppdraget. 

En mycket viktig del som lärare är att förfina och utveckla undervisningen, arbeta med den relationella pedagogiken samt få till stånd en samsyn tillsammans med ämneslaget för att säkerställa en likvärdig utbildning för våra elever. Vår undervisning ska hålla hög kvalitet och bidra till att alla elever når kunskapskraven och att de flesta elever når de högre målen i läroplanen. Några av förutsättningarna för att utveckla detta är kontinuerliga ämneslagsträffar, intern ledarskapsfortbildning samt ett tydligt arbete med tillgängliga lärmiljöer.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har en adekvat pedagogisk utbildning och är intresserad av att utveckla skolan undervisning/utbildning. Du är mån om att samarbeta och skapar goda relationer med elever, målsmän och kollegor. Du arbetar med ett tydligt ledarskap samt med ett positivt förhållningssätt till elever och kollegor. 

Du är föredömligt nytänkande och bidrar med både kreativitet och nya aktiviteter som du följer upp för att nå önskat resultat. Du ser förändringar som möjligheter och du anpassar dig snabbt efter nya omständigheter. 
Du vill arbeta med digitala verktyg för dokumentation och löpande uppföljning av elevernas arbete. 
Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst med omfattning 100 %, tillträde efter överenskommelse med en konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling. Du får goda utvecklingsmöjligheter samt teknisk utrustning. Du blir en del av ett hårt arbetande gäng på en trevlig arbetsplats med ett inspirerande, utvecklande och roligt arbete.
Som anställd får du också varje år ett friskvårdsbidrag samt möjlighet att utnyttja semesterväxling. Vi har också förmånliga erbjudanden på leasing av cykel eller bil. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse. 

Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.


Varaktighet/ArbetstidArbetsgivare
Heltid
TillsvidareHallsbergs kommun
 
LönPostadress
Månadslön 
Västra Storgatan 14
69480 HALLSBERG
 
 
Ansökan 
Sista ansökningsdag: 2018-10-28
Ange referens: Ref nr BIF 177/2018

 
Kontaktpersoner
Rektor Cecilia Lindskog, 0582-685268
Bitr. rektor Daniel Berglund, 0582-685218
Fackliga kontaktpersoner
Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcent Hallsbergs Kommun, 0582-68 50 00