Förskollärare / förskolelärare till Pålsboda

Vi söker Dig med förskollärarutbildning/lärare mot de yngre åldrarna som har en god förmåga till samarbete och som vågar ta egna initiativ. I ditt dagliga arbete ska du kunna möta människor med inlevelse och empati och vara redo att driva det pedagogiska arbetet framåt. 

Är du en positiv, glad, nyfiken och flexibel pedagog som gillar att vara ute i naturen och tycker att det är den rätta platsen för det utforskandet och lärandet? Om ditt engagemang smittar av sig till barnen och medarbetare, så är förskolan Gullvivan rätt plats och du rätt person. 

Barn och utbildningsförvaltningen, Östra Barn och utbildningsområdet, söker en förskollärare till förskolan Gullvivan med hemvist på Skogstrollen I Ur och Skur. Förskolan Gullvivan ligger i Pålsboda ca 2 mil från Örebro. Det finns bra bussanslutning till Hallsberg, Kumla och Örebro. I ur och skur pedagogiska grund är friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande centrala. Vi har en stark uteprofil med närhet till skogen och ett vindskydd med finfin lekplats i skogen där vi spenderar vår mesta tid med bland annat matlagning över öppen eld en dag i veckan samt arbetar med friluftsfrämjandets figurer såsom Skogsmulle, Skogsknytte och Skogsknopp.

Förskolan Gullvivan är uppdelad i två arbetslag med ansvar för 1-3-åringar (Gårdstrollen) och 3-5-åringar (Skogstrollen) med inriktning I Ur och Skur. Reflektionstid och arbetslagsplanering är förlagd till dagtid, medan arbetsplatsträffar och vissa andra möten är på sen eftermiddagstid eller kvällstid.

Vi arbetar för att se glittret i barnens ögon då de upptäcker och upplever med alla sinnen tillsammans med medupptäckande, medundersökande, medupplevande och medagerande vuxna. 

Vi söker Dig med förskollärarutbildning/lärare mot de yngre åldrarna som har en god förmåga till samarbete och som vågar ta egna initiativ. I ditt dagliga arbete ska du kunna möta människor med inlevelse och empati och vara redo att driva det pedagogiska arbetet framåt. Vidare ser vi gärna att du är positiv, flexibel och har ett stort engagemang. Som person är du lyhörd och tycker om att vara ute i alla väder då en stor del av verksamheten bedrivs utomhus.

Förskolan Gullvivan jobbar aktivt med utomhuspedagogik och ett upplevelsebaserat lärande. 

Intervju sker fortlöpande.
Tillträde: Fr o m januari 2019 eller enligt överenskommelse

VÄLKOMMEN med Din ansökan!

 
 
 
 
Varaktighet/ArbetstidArbetsgivare
Heltid
TillsvidareHallsbergs kommun
 
LönPostadress

Månadslön 
Västra Storgatan 14
69480 HALLSBERG
 
 
Ansökan 
Sista ansökningsdag: 2018-11-30
Ange referens: Ref nr BIF 175/2018
 
 
 
Kontaktpersoner

Rektor tillika Förskolechef Inger Andersson, 0582-68 60 43
Fackliga kontaktpersoner
- Lärarförbundet -, 0582-68 50 48